Tim Drone

Pierdere pentru Viitorul! Hagi a anunțat despărțirea de un jucător important

Meciul cu Sepsi de etapa viitoare va fi ultimul pentru Cristi Ganea (28 de ani) la Viitorul. Fundașului îi expiră împrumutul și se va întoarce la Athletic Bilbao, club cu care mai are contract până în 2021.

Hagi a anunțat și revenirea lui Bradley de Nooijer în echipă. Olandezul a jucat recent un meci amical cu juniorii din academie, iar în etapa următoare, cu Sepsi, are șanse mari să evolueze.

Gică Hagi: ”Ganea mai are o etapă și pleacă”

”El putea să joace, dar a preferat să joace ieri un amical în academie cu jucătorii. O să apară din etapa următoare. Mai ales că Ganea mai are o etapă și pleacă.

Are o problemă, și financiară, e normal să îl înțeleg. Ei m-au înțeles. Mi l-au împrumutat cât au putut”, a spus Hagi, la finalul partidei cu Hermannstadt.

Spaniolii au spus despre Ganea că nu face față la acest nivel, chiar dacă era văzut drept un fotbalist promițător.

Ganea a crescut în Ţara Bascilor, la Basauri, unde locuiesc părinţii şi sora sa şi unde s-a format ca jucător la centrele de copii şi juniori ale cluburilor Basconia şi Indartsu.

El a jucat apoi, la începutul carierei sale profesioniste, la formaţiile spaniole Mallorca B şi Santanyi. În România, Ganea a evoluat pentru ASA Târgu Mureş, CS Universitatea Craiova, Săgeata Năvodari, FC Brașov și Viitorul Constanța, potrivit digisport.ro.

Visits: 30

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *