Tim Drone

Craiova – Botoșani 2-1. Oltenii obțin o victorie cu emoții și se apropie de CFR

Universitatea Craiova s-a impus în fața celor de la FC Botoșani cu 2-1 grație golurilor reușite de Nistor în minutul 31 și Koljic. Oaspeții au marcat prin Dugandzic în minutul 89.

Craiova speră din nou la titlu. Oltenii par să fie singurul club care mai are cu adevărat șanse să o ajungă pe campioana CFR Cluj iar echipa antrenată de Bergodi va da piept duminică seara chiar cu liderul din Liga 1, de care s-au apropiat la doar 4 puncte după victoria din această seară.

Dan Nistor a deschis scorul pentru olteni în minutul 31 după un șut imparabil din afara careului, aceasta fiind prima sa reușită în tricoul Craiovei în Liga 1. Au urmat apoi mai multe ocazii pentru gazde irosite pe rând de Cicâldău, Mihăilă. Koljici a dublat avantajul oltenilor în minutul 72. Spre final de meci Botoșani a prins curaj și a marcat în ultimul minut prin Dugandzici, însă nu au mai reușit în cele din urmă să egaleze.

Craiova a ajuns așadar la 32 de puncte, oltenii având două victorii consecutive de când s-a reluat campionatul, punând astfel presiune pe liderul CFR. Clujenii dau piept cu echipa lui Bergodi în Gruia, duminică de la 20:00.

CSU Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu (Vătăjelu ’75), Acka (Ivanov ’85), Bălaşa (Ciosici ’67), Bancu – Nistor (Gustavo ’85), Mateiu, Cicâldău – Ivan, Koljici (Baiaram ’85), Mihăilă. Antrenor Cristiano Bergodi;

FC Botoşani: Pap – Haruţ, Chindriş, Şeroni, Ţigănaşu – Florescu (Carlone ’82), E. Papa (Ebenhofer ’69) – Aşkovski (Cîmpanu ’75), Keyta (Babunski ’76), Ofosu (Fili ’83) – Dugandzici. Antrenor Marius Croitoru.

Cartonaşe galbene: Bancu ’48 Ciosici ’90+3 / Florescu ’22, conform eurosport.ro.

Visits: 36

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *