Tim Drone

Daniel Pancu a preluat funcţia de preşedinte al clubului Rapid

Daniel Pancu, cel care a ocupat până în luna martie funcţia de antrenor al echipei FC Rapid, a fost instalat oficial, joi, în postul de preşedinte al grupării giuleştene.

Fostul fotbalist a anunţat în direct, la Rapid TV, că a semnat contractul de preşedinte.

„Am semnat contractul de preşedinte, sper să fie pe o perioadă cât mai lungă, pentru că aici este casa mea, aici sunt apreciat”, a spus Pancu.

Daniel Pancu va ocupa funcţia deţinută până acum de Ovidiu Burcă, acesta urmând să preia postul de director general.

În vârstă de 42 de ani, Daniel Pancu a evoluat pentru Rapid în 11 sezoane, reuşind să înscrie peste 100 de goluri în tricoul alb-vişiniu.

El a fost antrenorul formaţiei giuleştene din 2 octombrie 2018 până în 10 martie 2020, când a fost demis ca urmare a rezultatelor slabe din primele trei etape de la reluarea campionatului Ligii a II-a şi înlocuit de conducere cu Dan Alexa. Pancu a încercat în mai multe rânduri să îşi rezilieze contractul de antrenor, însă în cele din urmă a acceptat să continue la Rapid în funcţia de preşedinte.

Echipa de fotbal FC Rapid va întâlni, la 4 iulie, în deplasare, formaţia CS Mioveni, în prima etapă a play-off-ului Ligii a II-a. Prin decizia Comitetului de Urgenţă al FRF din 14 mai 2020, care a fost validată în cadrul şedinţei Comitetului Executiv din 27 mai 2020, s-a decis ca sezonul 2019-2020 al Ligii a II-a să se încheie cu un play-off între primele şase clasate la momentul întreruperii cauzate de pandemia COVID-19, scrie agerpres.ro.

Visits: 67

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *