Tim Drone

Daniela Crudu și-a pus poza cu ea goală, din Playboy, pe salopeta de blugi

Daniela Crudu (31 de ani) face reclamă la tot ce prinde, în această perioadă grea, fiind și imaginea unor ținute vestimentare, cu imprimeuri mai deocheate. Ea vă zâmbește, din față, îmbrăcată, iar din spate o puteți admira goală-pușcă!

foto: Instagram

De data aceasta, Daniela Crudu a ales să le prezinte fanilor un model de salopetă inedit, pe spatele căreia tronează chiar poza ei din Playboy, de acum 11 ani, din timpul ședinței foto în pielea goală. Admiratorii ei sunt în delir, vedeta adunând sute de aprecieri, pe conturile sociale, unde și-a postat o fotografie publicitară. Cruduta a pozat de trei ori pentru celebra revistă dedicată bărbaților, în perioada 2008-2010, edițiile cu ea pe copertă înregistrând vânzări record.

Crudu are silicoane de la 17 ani

Daniela are implant mamar de la 17 ani, medicul estetician având nevoie atunci de semnătura tatălui ei, Nelu Crudu, pentru operația de înfrumusețare. Bărbatul este mândru de fiica lui, lăudând-o pentru ședințele foto: „Da, ce este rău în asta? M-am uitat, am zis că e drăguț, îmi place, am închis revista. De ce nu? Dacă este frumoasă, de ce nu? Bravo ei!”, a menționat Nelu, la Antena 1, scrie click.ro.

Visits: 5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *