Tim Drone

OFICIAL! Borussia Dortmund a anunțat primul transfer al verii

Bundesliga | Borussia Dortmund a anunțat oficial transferul lui Thomas Meunier, fostul fundaș de la PSG.

În ultima vreme s-a discutat intens în presa internațională despre posibilitatea ca Meunier să semneze cu Dortmund înainte ca sezonul actual să se încheie. În cele din urmă, belgianul a plecat de la PSG liber de contract, iar cu puțin timp în urmă a oferit prima reacție după acest pas important din cariera sa:

„A venit ziua cea mare! Am marea onoare să vă anunț că am semnat cu Borussia Dortmund. De astăzi începe un nou capitol pentru mine. Voi purta cu mândrie tricoul galben-negru.”, a scris Thomas Meunier, pe contul de Twitter.

Meunier a semnat cu Borussia Dortmund, după 4 ani petrecuți la PSG

Meunier a refuzat să semneze pe termen scurt cu PSG pentru a evolua cu gruparea franceză în Champions League și a ajuns în Bundesliga, la Borussia Dortmund. Astfel, fundașul în vârstă de 28 de ani va semna un contract cu Borussia Dortmund valabil pe 4 ani.

Meunier este cotat la 24 de milioane de euro potrivit transfermarkt.com. În acest sezon, el a bifat 27 de apariții pentru PSG în toate competițiile și a marcat un gol în Champions League. Fundașul belgian a ajuns la campioana Franței în 2016 de la Club Brugge pentru 6 milioane de euro. În trecut, el a mai jucat pentru RE Virton și Standard Liege, conform eurosport.ro.

Visits: 22

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *