Tim Drone

De ce ar fi ajuns la cuțite fosta și actuala lui Vârciu

Tensiuni în familia unei vedete de la Antenă! Fosta și actuala parteneră de viață a lui Liviu Vârciu ar fi la cuțite din cauza fiicei mai mari a ”băiatului” lui Nea Mărin. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, amănuntele disputei.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a aflat detalii despre situația delicată din familia actorului din serialul “Sacrificiul” de la Antena 1.

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, de când s-a împăcat cu Anda Călin, Liviu Vârciu se confruntă cu o situație extrem de delicată. Și asta pentru că, după cum susțin apropiații săi, în familia celebrului artist ar exista tensiuni datorită faptului că Anda Călin, actuala parteneră de viață a lui Liviu Vârciu, n-ar fi în cea mai bună relație cu fiica mai mare a acestuia, Carmina. Din acest motiv, între fosta și actuala parteneră de viață a lui Liviu Vârciu s-ar fi iscat un „război” tacit.

Mai mult decât atât, pentru a-i face pe plac Andei Călin, Liviu Vârciu ar fi ”suspendat” comunicarea și vizitele cu fiica lui mai mare, Carmina. Lucru care ar fi deranjat-o extrem de tare pe mama tinerei, Ami Teiceanu.

”Anda Călin nu o prea suportă pe Carmina. Din cauza asta, Liviu ar fi rupt legătura cu fiica lui. A fost prins la mijloc în acest scandal și nu a vrut să-și supere iubita”, ne-a declarat o persoană din anturajul artistului.

Citește mai mult pe cancan.ro.

Visits: 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *