Tim Drone

Bacalaureat 2020. Ce notă a luat prim-vicepreședintele PNL Vrancea, care a dat examenul la 42 de ani. A făcut contestație

Surpriză de proporții în cazul prim-vicepreședintelui PNL Vrancea care a dat Bacalaureatul la 42 de ani. Daniel Moroșanu a trăit o mare rușine când a aflat nota la Limba Română. Politicianul a declarat că a făcut contestație și că speră la o notă de trecere.

Ce notă a luat prim-vicepreședintele PNL Vrancea, care a dat examenul la 42 de ani

Emoțiile aflării rezultatelor la Bacalaureat l-au cuprins și pe prim-vicepreședintele PNL, Daniel Moroșanu. Chiar dacă a susținut examenul maturității la 42 de ani, politicianul nu a reușit să obțină note de trecere la toate materiile.

Dacă la Istorie a luat 7,55, iar la Geografie 8,65, nu la fel de bine a stat la Limba Română, unde a obținut media 3,60, potrivit Digi 24.

Daniel Moroșanu a declarat pentru presa locală că a făcut contestație și speră ca după recorectare nota lui să fie cel puțin 5.

Prim-vicepreședintele PNL a absolvit Liceul ”Simion Mehedinți” din Vidra, în urmă cu câțiva ani, iar cursurile le-a făcut la seral.

Bacalaureat 2020. Ce notă a luat prim-vicepreședintele PNL Vrancea, care a dat examenul la 42 de ani. A făcut contestație

Bacalaureat 2020. Ce notă a luat prim-vicepreședintele PNL Vrancea, care a dat examenul la 42 de ani. A făcut contestație

Moroșanu a fpcut meditații la Limba Română

Potrivit sursei citate politicianul a declarat recent că a făcut chiar și meditații la Limba Română.

M-am pregătit. M-am înscris și anul trecut, dar nu eram atât de pregătit și sigur. Am făcut meditații câteva ore, pentru recapitulare, la Română. Este bine să se predea la cursurile din timpul școlii ceea ce predau profesorii la meditații. Cred că ar trebui mai multă implicare și determinare din partea lor. Sunt foarte mulți care fac lucrul ăsta și pentru a nu mai face loc pentru meditații după ore. Dacă copii și-ar da mai mult interes în timpul orelor, cu siguranță n-ar mai avea nevoie de meditație”, spunea el.

După proba la Istorie, acesta a spus că a învățat pentru respectiva materie și că ”a fost pe subiect”.

A fost excelent. M-am prezentat la examenul de Bacalaureat la Istorie, am fost pe subiect, să știți că am învățat, m-am pregătit cu speranța că voi lua o notă de trecere. Nu mă aștept la o notă foarte mare. Sunt mulțumit cu una de trecere și per total să am o medie care să-mi satisfacă această dorință, să am Bacalaureatul. Sincer, istoria mi-a plăcut mai mult. Nu pot să zic că la Limba și literatura româna nu m-am descurcat. Acum să vedem ce notă o să iau”, a spus politicianul.

Visits: 24

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *