Tim Drone

Cui îi revine averea lui Emil Gabor. Ce decizie neaşteptată au luat Monica şi Ramona

Emil Gabor, tatăl Monicăi şi al Ramonei Gabor, a murit în urmă cu o săptămână, după ce un timp îndeşungat a luptat cu o serie de afecţiuni care l-au măcinat. Din cauza pandemiei care face ravagii în întreaga lume, Monica și Ramona nu și-au putut conduce tatăl pe ultimul drum, sora lor, Alina, fiind cea care s-a ocupat de acest aspect. Iată cum va fi împărțită averea regretatului Emil Gabor, dar și ce decizie neașteptată au luat Monica și Ramona referitor la aceasta.

Tatăl Ramonei și Monica Gabor s-a stins din viață în urmă cu o săptămână din cauza numeroaselor probleme de sănătate. Era slăbit, atât din punct de vedere psihic, cât și fizic și nu a mai găsit puterea de a lupta în continuare cu bolile care l-au măcinat de-a lungul timpului, scrie click.ro.

Monica şi Ramona

Foto Arhivă personală

Cea care i-a fost aproape în ultima perioadă și în cele mai grele momente prin care a trecut a fost sora surorilor Monica și Ramona. Alina obișnuia să îl viziteze destul de des pe bătrân și se asigura că nu îi lipsește nimic din cele necesare. Tot ea a fost cea care l-a condus pe ultimul drum, căci Monica și Ramona nu au putut participa la înmormântare din cauza situației speciale generate de pandemia de coronavirus.

Emil Columbeanu

Foto Arhivă personală

Averea lui Emil Gabor, un apartament, va reveni Alinei, căci Monica și Ramona au decis să renunțe la partea lor de avere în favoarea surorii mai mari, Alina, potrivit impact.ro. „Ele au hotărât ca apartamentul să îi rămână Alinei, care poate face orice dorește cu el. Așa este și corect, ținând cont că fata cea mare este cea care s-a ocupat de Emil în toți acești ani. Pe ea a căzut tot greul. Ea venea să îl ducă la spital, ea venea să îi facă de mâncare și curățenie. Probabil că va vinde apartamentul, Alina are casa ei și nu cred că se va muta acolo”, au dezvăluit apropiații surorilor.

Visits: 16

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *