Tim Drone

Unde a ajuns să lucreze soția polițistului Bogdan Gigină, la 5 ani de la moartea acestuia. Mărturisirea incredibilă făcută de Gabriel Oprea

S-au scurs aproape 5 ani de la moartea polițistului Bogdan Gigină. Acesta și-a pierdut viața când se afla în coloana oficială a lui Gabriel Oprea, la acea vreme ministru de Interne. În prezent au ieșit la iveală detalii incredibile despre soția acestuia, mai exact despre locul de muncă a acesteia. Dezvăluirile au fost făcute chiar de către fostul șef al MAI.

Unde a ajuns să lucreze soția polițistului Bogdan Gigină, la 5 ani de la moartea acestuia

Polițistul Bogdan Gigină a decedat în seara de 20 octombrie 2015. Agentul de circulație făcea parte din coloana oficială a lui Gabriel Oprea, pe atunci ministru de Interne. Tânărul polițist avea vârsta de doar 28 de ani când a murit și era însurat cu Raluca Gigină. Văduva polițistului a ajuns să lucreze în aceeași structură din cadrul Brigăzii Rutiere. Este vorba despre aceeași structură din cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI) pentru care lucra și Bogdan Gigină în momentul în care a decedat. Potrivit celor de la Libertatea, într-un drept la replică transmis de către fostul ministru Gabriel Oprea a fost confirmat că Raluca Gigină într-adevăr activează în acea structură a MAI.

Unde a ajuns să lucreze soția polițistului Bogdan Gigină, la 5 ani de la moartea acestui. Mărturisirea incredibilă făcută de Gabriel Oprea

Văduva lui Bogdan Gigină ar fi ajuns să lucreze în MAI

Mărturisirea incredibilă făcută de Gabriel Oprea

Fostul vicepremier și ministru de Interne a amintit în respectivul comunicat faptul că ICCJ a decis în luna iunie din 2018 că nu există vreo legătură între moartea lui Bogdan Gigină și numele Gabriel Oprea.

„Nu există nicio legătură între exercitarea atribuțiilor de serviciu de către domnul Gabriel Oprea, în funcția de vicepremier pentru securitate națională și în cea de ministru al afacerilor interne și accidentul rutier în care și-a pierdut viața polițistul motociclist. Tragicului accident, polițistul motociclist a fost avansat post-mortem de către ministrul de interne, care a dispus ca soția sa să fie angajată în MAI și toate drepturile să fie acordate familiei.”, se arată în acel comunicat, transmis de Gabriel Oprea.

În iunie 2018, Instanța Supremă a trimis dosarul spre soluţionare către Judecătoria Sectorului 1. De acolo a fost trimis către Tribunalul București.

Visits: 21

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *