Tim Drone

Andreea Marin, gest superb pentru iubit. Cum l-a surprins ”Zâna”

Andreea Marin este foarte discretă atunci când vine vorba despre viața sa amoroasă. Însă, de data aceasta, vedeta a făcut o excepție de la regulă și i-a făcut iubitului său, Adrian Brâncoveanu o declarație de dragoste pe pagina sa de Instagram.

Andreea Marin și-a declarat public sentimentele față de iubitul său

Fosta prezentatoare TV i-a făcut cea mai frumoasă declarație de dragoste iubitului său. Andreea Marin este în culmea fericirii și nu se sfiește să o ascundă. Aceasta este într-o relație cu Adrian Brâncoveanu de trei ani și după zâmbetul său, pare că și-a găsit, în sfârșit, jumătatea după relațiile anterioare eșuate.

Cu ocazia zilei de naștere a iubitului său, „Zâna” i-a făcut acestuia o declarație de dragoste pe Instagram: „Te trezești într-o zi îmbrățișând un om drag și înțelegi că acolo e locul tău. O mână se joacă în părul tău. Un zâmbet pornește firesc din colțul gurii tale. Ce altă fericire să vrei? Așa se întâmplă, viața te oprește lângă un om pe care să-l iubești”, a transmis Andreea Marin.

Fanii au reacționat imediat la postarea vedetei și le-au transmis comentarii frumoase și pline de gânduri bune, o parte adresate lui Adrian, iar o parte pentru cuplul pe care îl formează alături de Andreea.

andreea marin, declaratie de dragoste, relatie

Andreea Marin și-a declarat public sentimentele față de iubitul său

Iubitul „Zânei” vrea să o facă mamă

Adrian Brâncoveanu a dezvăluit că își dorește un copil împreună cu Andreea Marin„Bineînțeles că ne gândim la acest lucru, e o dorință foarte mare, cred ca e dorința fiecărui om să procreeze”, a mărturisit tânărul diplomat.

Andreea Marin a fost căsătorită de trei ori și chiar dacă nu se mai vede în rochie de mireasă, rolul de mamă o încântă. Vedeta a dezvăluit într-un interviu mai vechi că își dorește o sarcină pe cale naturală. „E un dar pe care îl primești sau ba​. Ne mai dorim un copil, dar Dumnezeu este acolo sus și îmi doresc să fie cu mâna pe umerii noștri. (…) Violeta ar reacționa foarte bine, sunt convinsă”, a spus vedeta.

Visits: 32

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *