Tim Drone

Adelina Pestrițu, despre chinul operației la nas: „Aveam impresia că mi se descompune toată fața“

Au trecut 10 ani de când și-a schimbat total fizionomia, în urma operației de rinoplastie, însă Adelina Pestrițu (33 de ani) tot primește întrebări legate de acest aspect, de la fete care se gândesc că au nevoie de același lucru. Sinceră, bruneta nu ascunde părțile mai puțin bune ale intervențiilor estetice.

Adelina Pestrițu

foto: arhivă personală

Periodic, Adelina Pestrițu, urmărită de peste 1,4 milioane de oameni pe Instagram, răspunde întrebărilor fanilor ei, oricât ar fi acestea de incomode. Miercuri seara, vedeta a primit numeroase curiozități legate de aspectul fizic, operații estetice și siluetă, scrie click.ro. Iată ce au întrebat pe Instagram prietenii Adelinei și care au fost răspunsurile ei!

Cum au fost primele zile după rinoplastie?

Adelina Pestrițu: Îngrozitoare. Am făcut atac de panică, pentru că aveam impresia că nu mă oxigenez suficient. Aveam impresia că mi se descompune toată fața când merg. Eu am trecut printr-o operație de rinoplastie cu metodă clasică, nu cu laser. Este diferit, dar a meritat. Rezultatul este cel dorit. Mie mi-a fost greu să suport durerea sau să depind de pansamente, dar unii oameni nu au nici o treabă.

Aşa arăta Adelina înainte să treacă pe la estetician

foto: Click!

Ești de părere că rinoplastia te schimbă cu totul?

Garantat. Evident că este o transformare în majoritatea cazurilor. Am văzut și eșecuri. Trebuie doar să îți alegi doctorul cu multă atenție și să știi ce îți dorești. Dar e esențial să crezi în recomandările lui. Nu este o rușine să accepți că nu ești perfect și există loc de îmbunătățiri. Eu am avut și probleme de sănătate, și de ordin estetic și am decis să o fac. Nu regret nimic. Este cea mai bună alegere pe care am făcut-o. E important să ne simțim bine în pielea noastră.

Cum a fost operația de implant mamar? Ai avut dureri mari?

Nu foarte mari, pentru că tăietura nu este pe mușchi, ci este una foarte fină, cât un fir de ață, în jurul areolei. Am fost mai mult panicată de situația în sine decât de dureri.

Port aceleași mărimi la haine ca și tine, 34-36, însă mi se pare că sunt prea slabă. Tu cum te simți?

Eu aș vrea să mai slăbesc puțin. Niciodată nu mă relaxez în această privință. Mă simt bine slabă. Oamenii sunt diferiți. Pe mine măsura S la haine mă face fericită. ce să fac, așa sunt eu! E important să te placi. Vei învăța și pe ceilalți să o facă.

În 2016, Adelina îşi opera sânii, pentru că slăbise 9 kg, iar bustul îi intrase la apă

Ai avut corpul ăsta absolut minunat dintotdeauna?

Sincer, nu! Și nici acum nu-l consider perfect. Zilnic lucrez la asta și fac ceva în acest sens. Fie că fac sport, mănânc organizat (nu mereu), fac tratamente corporale, beau ceaiuri de slăbit, urmez sfaturile specialiștilor în privința greutății ideale staturii și conformației mele. Pentru un corp care să te mulțumească trebuie să faci în permanență ceva. Acum 10 ani nici la sală nu-mi plăcea să merg. Mai târziu am înțeles cât de important e să o faci în mod regulat.

Nu vrei să îți reiei postul de prezentatoare?

De când am plecat din TV am primit multe oferte să mă reîntorc, dar nu am fost cucerită pe deplin de niciuna. Nu-mi place să fac lucrurile cu jumătăți de măsură, așa că prefer să nu le fac deloc. Dacă ar veni proiectul pe care mi-l doresc eu în TV, cu siguranță nu aș sta pe gânduri. Îmi doresc să revin, dar nu oricum.

Visits: 22

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *