Tim Drone

Real Madrid a realizat primul transfer al verii! Premieră istorică pentru galactici

Pau Ferrer (16 ani) este noul jucător al lui Real Madrid. Tânărul fotbalist a anunțat transferul său de la CD Castellon, formația din liga a 3-a spaniolă, pe contul de Twitter.

Considerat unul dintre cei mai promițători jucători din Spania, Ferrer va fi primul fotbalist născut în orașul Benicarló (regiunea Castelló) care îmbracă tricoul „blanco”. Potrivit As, atacantul de 16 ani va evolua pentru început la academia Realului, supranumită „La Fabrica”, apoi Zinedine Zidane va decide dacă îl va promova alături de Sergio Ramos&Co.

În sezonul curent, Pau Ferrer a pus umărul la două promovări, alături de cele două echipe de tineret de la Castellon. Evoluțiile consistente ale atacantului au atras privirile cluburilor din Spania, iar Real a câștigat cursa pentru semnătura sa. Sosirea lui Ferrer reprezintă primul transfer realizat de Real Madrid în această vară.

Pau Ferrer, noul jucător al lui Real Madrid

Pau Ferrer a transmis un mesaj pe contul de Twitter, în care a anunțat despărțirea de Castellon, clubul care l-a crescut:

„Astăzi se încheie perioada mea petrecută la CD Castellon, locul unde am primit oportunitatea să mă dezvolt atât ca jucător, cât și ca persoană. Acum este timpul pentru o nouă aventură. Mulțumesc, Castellon!”, a scris Pau Ferrer.

Visits: 7

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *