Tim Drone

10 vedete cu forme, în costume de baie prea mici. Andreea Mantea e la fel de sexy ca în Playboy

Voluptuoasele la plajă! După două luni de izolare și de restricții, vedetele abia au aşteptat undă verde de la autorități, pentru o escapadă la mare. Cele mai multe au descins pe litoralul românesc, însă unele s-au încumetat și către Grecia. Uite ce fotografii frumoase au pus pe reţelele sociale, spre încântarea fanilor, care chiar au ce să admire!

Alexandra Stan

foto: instagram

Cine crede că e simplu să te pregăteşti de plajă, mai ales dacă pe CV-ul tău scrie “vedetă”, se înşală! Divele patriei fac parada modei pe litoral, în costume de baie cu imprimeuri vesele şi tăieturi îndrăzneţe. Însă cine se uită la costumul de baie când la vedere sunt asemenea rotunjimi perfecte?

Laurette Atindehou

foto: Instagram

Lora (37 de ani), Laurette (36 de ani), Adina Halas (40 de ani), Andreea Mantea (33 de ani), Andreea Bănică (42 de ani), Giulia Anghelescu (35 de ani), Misha (29 de ani), Anda Adam (40 de ani), Cristina Ștefania (23 de ani) și Alexandra Stan (31 de ani) fac parte din categoria femeilor cu forme, care nu s-au înfometat pentru a avea dimensiuni de podium, însă care au transpirat ceva la sala de sport pentru tonifiere.

sursa click.ro

Visits: 9

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *