Tim Drone

Antonia e considerată cea mai frumoasă româncă, dar Iulia Albu o critică aspru

Antonia e considerată cea mai frumoasă femeie din România. Cu toate acestea, artista nu scapă de observaţiile atente ale Iuliei Albu. Criticul a remarcat o apariţie a cântăreţei şi imediat a taxat-o, a dezvăluit totul!

Ştim că de o bună perioadă de timp celebrităţile de la noi au intrat în vizorul Iuliei Albu. Le-a analizat ţinutele tuturor, le-a şi criticat, chiar şi Prima Doamnă a României a fost subiectul unor discuţii despre alegerile vestimentare. Da, iată că acum a venit rândul Antoniei.

Cântăreaţa este considerată cea mai frumoasă femeie din România. Are un trup perfect şi un chip superb, fără imperfecţiuni sau operaţii estetice. Antonia reuşeşte să facă furori şi la nivel internaţional, ea a fost inclusă de cei de la Independent Critics într-un top cu cele mai frumoase 100 de femei din lume şi cei mai chipeşi 100 de bărbaţi. Românca noastră, Antonia a ocupat locul 11 în anul 2019. În 2018 s-a clasat pe locul 27, scrie click.ro.

Cu toate acestea, Iulia Albu a criticat-o, spune că artista apare cu manichiura neîngrijită într-o reclamă la bijuterii. Pe Facebook ea a publicat şi imaginile şi un mesaj:

„Antonia “o arde” prost cu manichiură nefăcută de minim o luna într-o reclamă la bijuterii cu diamante. Da, Antonia este o femeie frumoasă cu o manichiură urâta şi cam atât. Ce vinde? Diamante. Cică. Sub sloganul “este momentul tău să străluceşti şi să te simţi frumoasă”, femeile din România, cărora mai nou li se spune prin reclamă pe tv că nu este necesar să pună vată peste absorbant, ar trebui probabil să înţeleagă că este ok să îşi facă manichiură o dată la două luni atâta timp cât arată că Antonia şi poartă diamante. Şi, bineînţeles, când le găteşte Alex Velea fiecare clătită în altă tigaie. Sau cum?”

Cântăreaţa nu a răspuns, dar fanii ei au obsevat şi au comentat: „Antonia e şi ea om, poate nu a avut femeia timp să meargă la întreţinere la unghii, care e problema ta Iulia?? Este uşor să arătam cu degetul în stânga şi-n dreapta… Dar la ține tu te uiţi?? Crezi că tu eşți perfectă?? Tu nu eșți om că şi ea?? Eu o ador pe acea femeie şi pe bărbatul ei, sunt nişte oameni cu bun simt şi foarte sufletişti, femeia are 3 copiii, dacă are acolo unghiile crescute asta nu înseamnă că este jegoasă şi nici nu e ceva rău în asta, contează că e îngrijită față, iar tu fugi de da la mâncare găinilor şi uitete în bârna ta nu a altuia.. E treaba ei ce face nu trebuie să ţi pese ţie de ce face Antonia sau alte vedete, ești bună la criticat ţinute şi detaliile mici fizice dar la ține când te uiţi?? Coboară pe pământ şi oxigenează-ţi creierul că miroase a încins … D-aia nu ne mai rabdă Dumnezeu, nu ştim să fim buni, ştim doar să judecăm să criticăm şi să arătam cu degetu la lume, că ăla e așa că ăla e pe dincolo, ar trebui să învăţăm să nu ne mai pese de ce fac şi de ce zic alţii că până la urmă nu mergem la zeamă de varză la ei!”

Visits: 14

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *