Tim Drone

Când se vor relua examenele pentru permisele auto. Data exactă

De curând, reprezentații DRPCIV au trimis un anunț cu privire la data în care se vor relua examenele pentru permisul auto. Susținerea examenelor a fost suspendată după ce un examinator a fost confirmat cu noul tip de virus. De când se vor putea relua examenele?

Data în care se pot relua examenele pentru permisele auto!

Potrivit informațiilor, examenele pentru obținerea permisului auto din Capitală ar putea fi reluate după data de 15 iulie. Acest lucru se va întâmpla doar dacă nu se mai confirmă alte cazuri printre cei care fac parte din instituție. Totodată, reprezentanții DRPCIV au precizat că reprogramarea se va face în ordinea în care candidații au fost programați anterior.

„După 15 iulie, după ce va expira perioada de 14 zile în care ei sunt în izolare vom vedea ce se întâmplă. Dacă nu va mai fi confirmat nici un caz, activitatea va fi reluată. Reprogramarea se va face în ordinea zilelor în care au fost programați ei anterior. De exemplu, dacă aveam data de 2 iulie vor da pe 23, toți candidații care erau programați pe 3 vor da pe 24. Programarea va fi postată pe site-ul instituții Prefecturii București în timp util”, au declarat cei de la DRPCIV pentru libertatea.ro.

Când se vor relua examenele pentru permisele auto. Data exactă

Când se vor relua examenele pentru permisele auto. Data exactă

Examenele pentru permisul auto au fost suspendate pe data de 2 iulie

Prefectura Capitalei a trimis un ordin prin care examenele pentru prmisul auto s-au suspendat, după ce unul dintre examinatori a fost confirmat pozitiv. Toți cei care au intrat în contact cu persoana infectată se află acum sub izolare. Totodată, după acest anunț, Prefectura București nu a mai trimis nici un mesaj cu privire la candidații care trebuiau să susțină examenele.

„Având în vedere prevederile Ordinului ministrului sănătății nr.313/26.02.2020 pentru instituirea măsurii de carantină a persoanelor în situația de urgență de sănătate publică internaţională determinată de infectarea cu COVID-19 și stabilirea unor măsuri în vederea prevenirii şi limitării efectelor epidemiei,
În aplicarea art. 4 alin. 6 și alin.7 din Ordinul Ministrului Afacerilor Inteme nr. 268/2010 privind procedura de examinare pentru obţinerea permisului de conducere, cu modificările și completările ulterioare, în temeiul prevederilor art. 275 alin. (1) din O.U.G
nr. 57/2019 privind Codul administrativ,
cu modificările și completările ulterioare, Prefectul municipiului București a emis ordinul potrivit căruia începând cu data de 02.07.2020 se suspendă temporar următoarele activități ale Serviciul public comunitar regim permise de conducere şi înmatriculare a vehiculelor Bucureşti” este mesajul transmis pe Facebook de către Prefectura Capitalei.

Visits: 33

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *