Tim Drone

Ce frumoasă e fiica Elenei Udrea! Eva vorbește, iar primul ei cuvânt a fost „mama”

Pe 20 septembrie 2018, Eva Maria se năștea într-o maternitate din Costa Rica. Primul an de viață al fiicei Elenei Udrea nu a fost tocmai usor, având în vedere că mama ei a ajuns după gratii imediat după ce a născut.

Elena Udrea și Adrian Alexandrov, cu fiica lor, Eva

foto: arhiva personală

Eva a avut noroc în această perioadă cu bunica maternă, dar mai ales cu tatăl său, Adrian Alexandrov, care s-a dovedit a fi un părinte implicat, devotat și chiar descurcăreț.

Puștoaica va împlini doi ani peste două luni și este bucuria familiei, cel mai mare motiv de fericire pentru fosta candidată la președinția României, dar și pentru tatăl ei.

Eva

foto: arhiva personală

Micuța „Alexandrova” a început deja să vorbească, iar primul ei cuvânt a fost „mama”. „E un copil isteț și super activ. Se joacă toată ziua, îl are companion pe Oscar, cățelul nostru. Bunica Maria este topită după Eva. Bine, n-ai cum altfel, e un copil superb”, a declarat Adrian Alexandrov, scrie click.ro.

Cu ochii albaștri și părul blond, Eva pare să fi luat ce-a fost mai bun de la părinții ei. Cei trei au fost împreună la mare, iar Eva a fost, cum era de așteptat vedeta plajei.

Visits: 47

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *