Tim Drone

Zlatan Ibrahimovic: ‘AC Milan ar fi putut câştiga Serie A’

AC Milan ar fi putut câştiga Serie A a opinat starul suedez Zlatan Ibrahimovic, cu condiţia ca el să fi jucat de la începutul sezonului la clubul italian de fotbal, relatează Reuters, potrivit Agerpres.

Ibrahimovic a revenit la AC Milan în luna ianuarie, iar în ultimul meci, cu Juventus Torino (4-2), a marcat golul care a dat scânteia revenirii în repriza secundă, după ce ”Bătrâna Doamnă” a condus cu 2-0.

”Nu e un secret că am o vârstă, dar e vorba doar de un număr. Vreau să mă simt viu şi vreau doar să joc. Nu mai am acelaşi fizic de altă dată, dar pot compensa asta prin inteligenţă”, a declarat atacantul suedez.

Venirea lui Ibrahimovic a galvanizat AC Milan, care a câştigat ultimul său titlu în 2011. Rossoneri au pierdut doar două meciuri cu suedezul în echipă şi au urcat pe locul cinci, după ce la un moment dat ocupau treapta a 14-a. Cu o etapă înainte, AC Milan a învins cu 3-0 Lazio, echipă angrenată în lupta pentru titlu.

”Îmi pare rău că am venit la jumătatea sezonului. Dacă eram aici din prima zi, am fi câştigat campionatul”, a adăugat suedezul.

După ce a fost înlocuit la meciul de marţi, Ibrahimovic a început să-şi încurajeze coechipierii de pe banca de rezerve.

”Sunt preşedinte, antrenor şi jucător. Dar sunt plătit doar ca jucător. Ăsta e un dezavantaj”, a glumit Ibrahimovic.

Meciurile din Serie A se dispută fără spectatori din cauza pandemiei de coronavirus şi Ibrahimovic a regretat că fanii nu s-au putut bucura de victorie în tribunele din San Siro. Suedezul a sugerat că nu îşi va prelungi contractul care expiră la finele acestui sezon.

”Dacă stadionul era plin, ar fi fost plăcut, fanii se puteau simţi bine alături de noi. Mai am o lună să mă simt bine, dar apoi nu pot controla lucrurile care se întâmplă aici. Îmi pare rău pentru fani, pentru că nu mă mai vor vedea în persoană. M-ar fi putut vedea live pentru ultima oară – citiţi printre rânduri”, a adăugat Ibrahimovic, scrie stiripesurse.ro.

Visits: 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *