Tim Drone

Andra a slăbit, dar refuză să spună câte kilograme. Cum arată acum

În urmă cu ceva timp, Andra a decis să urmeze o dietă, pentru a scăpa de kilogramele în plus. Artista s-a declarat întotdeauna o fire pofticioasă, așa că nu i-a fost prea ușor să urmeze regulile.Vedeta nu a vrut însă să dezvăluite câte kilograme a slăbit.

Andra

Invitată la “Vorbește lumea”, Andra a vorbit despre măsurile pe care le-a luat, în ultima perioadă, pentru a-și recăpăta silueta.

“Nu sunt o persoană sportivă, dar am cochetat. Dietă am, mă tot întreabă David câte kilograme am slăbit și nu vreau să spun”, a declarat Andra la Vorbește lumea.

Andra spune că rezistă cu greu tentațiilor de acasă, mai ales că are copii care au preferințe culinare care conțin multe calorii. “Mai mănânc o înghețată. Eu sunt pofticioasă și, cumva, fericirea înseamnă și mâncare pentru mine. Dar eu mă lupt cu acest lucru și să rezist tentațiilor de acasă, pentru că, după cum știți, copiii mai vor paste, pizza. De trei ori pe săptămână facem sport. Ieri am făcut 900 de sărituri”, a mai spus Andra, scrie Libertatea.

Visits: 20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *