Tim Drone

Craiova, victorie uriașă cu FCSB! Oltenii continuă drumul spre titlu

Craiova a învins FCSB cu 2-1 grație golurilor marcate de Cicâldău și Dan Nistor, ambele din penalty.

FINAL DE MECI! Craiova se impune așadar într-un meci cheie din cursa pentru titlu. Elevii lui Bergodi au trecut de cel mai dificil test din acest final de sezon și continuă drumul spre primul titlu după 29 de ani.

min 80. Ocazie mare a FCSB-ului dar Pigliacelli ne demonstrează (din nou) cât de important este să ai un portar de valoare în cursa pentru titlu. Oltenii s-au retras din ce în ce mai mult iar bucureștenii au pus stăpânire pe joc.

Min 70. Craiova nu s-a mai retras în același stil ca după deschiderea de scor, însă cu toate acestea FCSB a fost din nou echipa mai periculoasă după ce oltenii au deschis scorul. Meciul pare că ar putea merge în orice direcție.

min 55. GOOOOOL CRAIOVA! După ce lui Andrei Vlad i s-a părut o idee bună să încerce să lovească cu pumnul mingea, el a lovit pe lângă minge și un adversar. Penalty-ul a fost transformat de Dan Nistor, care îi readuce în avantaj pe olteni.

min 37. GOOOOOOOL FCSB! Craiovenii sunt taxați după ce s-au retras total de la marcarea golului. Iulian Cristea marchează cu capul după o centrare perfectă venită de la Florinel Coman.

min 23. GOOOOOOOL CRAIOVA! Cicâldău deschide scorul pentru gazde din penalty! Titlul se vede în Bănie! FCSB pică în acest moment sub FC Botoșani în clasamentul din Liga 1.

min 20. Craiova intensifică presiunea și reușește să își creeze ceâteva semi-ocazii, însă și FCSB a fost periculoasă la centrarea lui Crețu, care a fost în cele din urmă nereușită. Ritmul meciului este bun, chiar dacă nu s-a marcat încă.

min 10. Începutul de partidă a fost unul echilibrat, însă Craiova este clar echipa determinată să obțină victoria astăzi, ca dovadă faptul că au avut 70% posesie. Un parcurs bun le-ar putea aduce oltenilor avantajul de a avea nevoie doar de un egal cu CFR în ultima etapă astfel că trei puncte astăzi sunt extrem de importante.

Echipele de start

Craiova: 13. Pigliacelli – 18. Șt. Vlădoiu, 15. Cosic, 26. Acka, 11. Bancu – 16. Nistor, 8. Mateiu, 10. Cicâldău – 22. Bărbuț, 19. Koljic, 28. Mihăilă.

Rezerve: Laurențiu Popescu, Vătăjelu, Bălașa, Mitran, Qaka, Baiaram, Gustavo, Nițu, Ivanov.

Antrenor: Cristiano Bergodi.

FCSB : 99. A. Vlad – 2. V. Crețu, 4. Miron, 16. I. Cristea, 3. Panțîru – 11. Moruțan, 23. Ov. Popescu, 10. Fl. Tănase – 98. Man, 19. Ad. Petre, 7. Fl. Coman.

Rezerve: Udrea, Vînă, Cr. Dumitru, Perianu, Pantea, Pandele, Istrate, Niță.

Antrenor: Bogdan Vintilă, potrivit eurosport.ro.

Visits: 19

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *