Tim Drone

Cum a ajuns să arate, la 63 de ani, Irinel Columbeanu. Imaginile video cu fostul milionar de la Izvorani au luat pe toată lumea prin surprindere

Au trecut anii peste Irinel Columbeanu, afaceristul exuberant de la Izvorani. La cei 63 de ani, fostul om de afaceri a trecut prin clipe grele în ultima perioadă, a renunțat la mașinile de lux, dar și la o parte din bunurile are altădată erau nelipsite din viața sa. Recent, Irinel Columbeanu a reapărut în mediul online.

Irinel Columbeanu a revenit în online, după șase luni de absență

Cu părul său grizonat și cu calmul specific, Irinel Columbeanu a reapărut în online, mai exact pe canalul său de YouTube, acolo unde a postat un videoclip scurt, în care le transmite urmăritorilor săi următorul mesaj:

„Acum 13 zile am fost somat să mai postez deoarece nu am mai făcut-o de peste 6 luni, în caz contrar canalul meu de YouTube urma să fie declasat. De aceea reapar, dar nu numai.

În acest răstimp am tot observat, ce și cum mi și ni se-ntâmplă, încep deja să trag unele concluzii și de-abia aștept să le împărtășesc. O voi face cât de curând, mai am încă doar să mă hotărăsc când să încep și în ce fel.
Cu cei 354.419 de abonați ai canalului său de pe YouTube, cred că Irina reprezintă o autoritate în domeniu dar și o mare provocare, așa că mă voi consulta și cu ea. Cine va dori să afle ce și cum știe cum.
Pe curând!”

După cum se poate vedea chiar din video, fostul milionar pare destul de obosit și vizibil mai îmbătrânit, cu cearcăne și riduri de expresie mult mai accentuate comparativ cu ultimele sale apariții media. Mesajul nu este foarte clar pentru că nu a fost înțeles nici măcar de urmăritorii săi.

Din informațiile publicate în mass-media, până acum, Irinel Columbeanu este mai mult singur și asta pentru că fiica sa Irina, care a rezultat din mariajul cu fotomodelul Monica Gabor a ales să plece la mama sa, în SUA. Tânără de doar 13 ani, cu veleități de vlogger locuiește acum peste Ocean cu mama sa și cu iubitul acesteia, Mr. Pink.

Visits: 27

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *