Tim Drone

Cum se înțeleg noii membri ai juriului X Factor! Divele Loredana și Delia, prietene sau rivale?

De când s-au făcut modificări în juriul emisiunii X-Factor, fanii show-ului s-au întrebat cum se vor acomoda noii jurați unii cu alții, în special Loredana și Delia, două dive autohtone, cu caractere puternice.

De asemenea, e clar că pe tot parcursul filmărilor va fi o „bătaie” de ținute între cele două artiste. Dacă până acum Delia nu avea competitoare în acest domeniu, stând la masa juriului doar alături de colegi bărbați, de acum în colo se vor schimba lucrurile.

Cum se înțeleg noii membri ai juriului X Factor

Juriul noului sezon X Factor va fi compus din Delia, Ștefan Bănică, Loredana Groza și Florin Ristei, iar Răzvan și Dani se întorc la cârma emisiunii ca prezentatori, înlocuindu-i pe Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin. Carla’s Dreams și Horia Brenciu nu vor mai apărea în emisiune în calitate de jurați, scrie click.ro.

Foto: Arhivă personală

Delia și Ștefan Bănică erau deja și în formula inițială, însă și ceilalți doi membri s-au acomodat rapid, atât cu formatul, cât și cu noii colegi. Loredana a mai stat pe un scaun din juriu în cadrul emisiunii „Vocea României”, de la Pro TV, iar Florin Ristei cunoaște deja echipa emisiunii X Factor, având în vedere că a participat în trecut ca și concurent, câștigând chiar una dintre edițiile show-ului muzical, în 2013, sub mentoratul Deliei. Iar acum a ajuns la masa juriului alături de aceasta.

Foto: Arhivă personală

Cei patru membri ai juriului par să se înțeleagă de minune, stând mereu în culise la discuții. Pe conturile lor de rețelele de socializare apar, de asememea, imagini și filmulețe în care apar des împreună, semn că cei de la X Factor au găsit o formulă potrivită pentru noul juriu.

„Sunt onorată că fac parte din acest început al X Factor și abia aștept să descopăr concurenții, talente, să fac o echipă tare și să ținem cu sufletul la gură telespectatorii, pentru că va fi un sezon senzațional. Eu cred că voi fi voi fi ca o mamă bună, ca o soție exigentă, ca o prietenă corectă și empatică, voi fi câte puțin din fiecare. Și dacă va fi necesar să fiu puțin dură o voi face, dar nu îmi stă în fire să fiu crudă. Nu e ușor să fii refuzat, dar uneori, un la timpul potrivit face mai mult decât un , pentru că te ajută să găsești resursele pentru a continua”, a promis Loredana.

Delia și Loredana în special par să fie pe aceeași lungime de undă, chiar dacă s-ar fi crezut inițial că cele două dive ar putea ajunge să aibă mici divergențe.

Spre bucuria admiratorilor ei, care i-au reproșat mereu acest lucru, Delia pare să se îmbrace mai feminin de când e și Lori în juriu, în rochii lejere și tocuri, lăsând puțin în urmă stilul „Billie Eilish”.

Actrița Ilona Brezoianu în culisele X Factor

În timp ce Ștefan Bănică, Loredana, Delia și Florin Ristei vor căuta factorul X în cel de-al nouălea sezon, la Antena 1, cei de acasă vor intra în culisele emisiunii cu ajutorul actriței Ilona Brezoianu! Serialul eXtra Factor, prezentat de aceasta, va putea fi vizionat săptămânal pe AntenaPlay și le va oferi celor de acasă ocazia să tragă cu ochiul în culisele emisiunii X Factor și să îi vadă pe cei patru jurați în ipostaze mai puțin văzute.

Visits: 6

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *