Tim Drone

Extragerile pentru semifinalele Cupei României la handbal feminin: federația a anunțat echipele

CSM Bucureşti, deţinătoarea trofeului, va juca în semifinalele Cupei României la handbal feminin cu SCM Gloria Buzău, dacă va trece în sferturi de CSM Slatina, conform tragerii la sorţi efectuată online miercuri la sediul FR de Handbal. În cealaltă semifinală, CS Rapid Bucureşti va înfrunta câştigătoarea sfertului dintre campioana SCM Râmnicu Vâlcea şi HC Dunărea Brăila.

FR de Handbal a anunţat şi programul meciurilor, în cazul în care lucrurile nu se vor precipita din cauza pandemiei de coronavirus şi nu vor fi impuse alte restricţii. Astfel, sferturile restante din Cupa României FAN Courier se vor juca la 20 august, urmând ca Final Four-ul să aibă loc la 22-23 august. În competiţia masculină, Final Four-ul Cupei României FAN Courier are loc pe 15-16 august.

Locul de desfăşurare al Final Four-ului nu a fost stabilit, urmând ca echipele să-şi manifeste interesul de a organiza evenimentul. În cazul în care niciunul dintre cluburi nu-şi va dori acest lucru, de organizare se va ocupa Federaţia Română de Handbal, se arată într-un comunicat.

Partidele restante din sferturile Cupei României:

SCM Râmnicu Vâlcea – HC Dunărea Brăila

CSM Bucureşti – CSM Slatina.

Programul semifinalelor:

Rapid Bucureşti – SCM Râmnicu Vâlcea/ HC Dunărea Brăila

SCM Gloria Buzău – CSM Bucureşti /CSM Slatina, relatează stiripesurse.ro.

Visits: 27

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *