Tim Drone

Loredana și-a serbat fata, care îi seamănă leit! La 22 de ani, Elena scrie poezii

Loredana Groza, noul jurat de la X-Factor (Antena 1), și-a sărbătorit fiica, Elena Boncea, care, pe 14 iulie, a împlinit 22 de ani. Cele două se înțeleg de minune, au aceleași trăsături fizice și par mai degrabă surori.

Cu ocazia zilei de naștere a fiicei sale, Loredana Groza (50 de ani) a postat pe conturile sociale un colaj de fotografii cu Elena: „La Mulți Ani, Elena!! Happy Bday my baby! Puiul meu, sunt 22 de ani astăzi de când m-ai făcut mamă! Cine ar fi crezut că, după atâția ani, încă învăț cum să fiu mamă! Ai venit pe pământ și în viața mea ca o binecuvântare divină! Îți doresc să fii sănătoasă și fericită și să-ți trăiești visele! Cântecul E, care e pe fundalul colajului de fotografii, l-am compus în urmă cu 22 de ani pentru Elena mea. Mami te iubește!”, este mesajul emoționant al Loredanei, de pe Facebook, scrie Click.

click pe foto

Loredana și fiica ei, pe vrema când Elena era un bebeluș

foto: arhiva proprie

Celebra cântăreață a avut mereu cuvinte de laudă la adresa unicului copil: ”Eu și Elena avem o relaţie specială şi încerc să nu-i impun nimic. Încerc să o sfătuiesc, însă nu vreau să creadă că e ceva impus. Pentru că atunci când simte că e ceva impus, se dă înapoi şi zice «Nu». Aşa că încerc să găsesc tactici, strategii, care să nu blocheze comunicarea între noi. În momentul când nu i se impune ceva, atunci comunicăm perfect”, declara Loredana într-un interviu mai vechi pentru Click!

foto: arhiva proprie

Fiica Loredanei scrie poezii și e pasionată de modă

Elena are o fire prietenoasă și a moștenit latura artistică a mamei: „Fata mea scrie poezii, cântece, îi place moda şi citeşte Shakespeare. Îi plac băieţii din trupa One Direction, a avut şi mici flirturi şi e bine că la vârsta asta e deschisă şi descoperă dragostea. Noroc că îmi spune absolut totul despre cine îi place şi de ce. Discutăm ca două surori şi încerc să îi ofer sfaturile de care are nevoie”, mai povestea Loredana, în urmă cu câțiva ani.

Visits: 26

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *