Tim Drone

Turcan: Guvernul a finalizat raportul privind acţiunile din starea de urgenţă şi îl va transmite Parlamentului

Guvernul a finalizat raportul privind acţiunile pe care le-a întreprins în perioada stării de urgenţă, 16 martie -15 mai, şi îl va transmite miercuri Parlamentului.

Raluca Turcan

„Putem transmite Parlamentului raportul Guvernului pe perioada stării de urgenţă, 16 martie – 15 mai 2020. Este rezultatul tuturor ministerelor care au fost implicate în gestionarea crizei sanitare şi economice pe toată perioada stării de urgenţă. Am putea spune că este un raport extrem de amplu, temeinic şi care reflectă munca Cabinetului pe care dumneavoastră îl conduceţi, are 233 de pagini, este focalizat pe 14 domenii şi la întocmirea acestui raport, practic, am primit informaţii privind munca desfăşurată de la toate ministerele, pentru că a fost un efort conjugat. Astăzi este termenul pentru transmitere pentru Parlament”, a declarat vicepremierul Raluca Turcan, în cadrul şedinţei de Guvern, scrie Agerpres.

Potrivit lui Turcan, acest demers reprezintă şi poziţionarea Guvernului faţă de Parlament. „De fiecare dată, membrii Cabinetului pe care îl conduceţi s-au prezentat la Parlament, au răspuns invitaţiilor, au transmis informaţii transparente şi exacte Parlamentului României. (…) Nu am avut parte de acelaşi tratament din partea Parlamentului”, a susţinut viceprim-ministrul.

Visits: 39

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *