Tim Drone

Cât timp ar mai putea să apară Vulpița la Acces Direct. Detalii nebănuite din culisele emisiunii de la Antena 1

Mai bine de 6 luni, Veronica şi Viorel Stegaru au ţinut telespectatorii Antenei 1 cu sufletul la gură. Soţii din Blăgeşti au fost urmăriţi de sute de mii de persoane zilnic. Telenovela, însă, pare să fi ajuns la final. Iată cât timp ar mai putea să apară Vulpița la Acces Direct.

Cât timp ar mai putea să apară Vulpița la Acces Direct

După mai bine de jumătate de an de apărut zilnic la televizor, Vulpiţa şi Viorel Stegaru au fost concediaţi de către cei de la Antena 1. Veronica s-a întors în Blăgeşti, judeţul Vaslui, însă soţul ei a rămas la Bucureşti. Viorel plânge şi îşi imploră soţia să se întoarcă în Capitală pentru că nu mai rezistă singur.

Te iubesc mult, încă îți simt mirosul. Vreau ca în zilele următoarele să fim din nou o familie unită, vreau să vii înapoi. Să vii acasă. Dacă vii înapoi, o să aduc și fata și o să fim o familie. Nu știu câte zile mai rezist singur aici. Fac orice ca să vină înapoi. Eu cred că o să vină, a spus Viorel la Acces Direct.

Cât timp ar mai putea să apară Vulpița la Acces Direct. Detalii nebănuite din culisele emisiunii de la Antena 1

Cât timp ar mai putea să apară Vulpița la Acces Direct. Detalii nebănuite din culisele emisiunii de la Antena 1

Să fie acesta un semn că telenovela dintre cei doi ar fi luat doar o pauză?! În ciuda succesului răsunător înregistrat de emisiunea prezentată de Mirela Vaida, telespectatorii şi-au exprimat dorinţa ca  spectacolul  să ajungă la final. Aceştia au spus că cei doi vasluieni au devenit penibili.

Mirela Vaida nici nu vrea să mai audă de soţii Stegaru!

După ce s-a aflat că ar fi dat-o afară pe Vulpiţa, Mirela Vaida vrea să scape de tot ce ţine de cei doi soţi. Viorel a declarat că va apărea la TV până în octombrie, iar prezentatoarea nu a mai rezistat.

Până în octombrie?! Păi pe mine m-aţi întrebat dacă mai pot să rezist atât?, a spus Vaida.

Se pare că Veronica şi Viorel Stegaru sunt plătiţi cu 2.000 de euro lunar pentru a apărea zilnic la “Acces Direct”. De asemenea, acestora li se plăteşte chiria într-un apartament din Capitală şi au la dispoziţie un şofer.

Visits: 16

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *