Tim Drone

Real Madrid este noua campioană din La Liga! „Galacticii”, la al 34-lea titlu din istorie

Real Madrid – Villarreal 2-1

Fluier final! Real Madrid este noua campioană din La Liga! „Galacticii” au încheiat sezonul 2019/2020, cu 7 puncte peste rivala Barcelona.

Min 84. GOOOOL Villarreal! Iborra reduce din diferență, cu o lovitură de cap.

Min 75. GOOOOL Real Madrid! Karim Benzema transformă lovitura de la 11 metri, cu un șut în dreapta portarului. „Galacticii” se află cu o mână pe trofeu.

Min 74. Fază rară pe stadionul din Madrid! Ramos a executat lovitura de la 11 metri într-un mod inedit. Căpitanul „Los Blancos” a atins ușor mingea, iar Benzema a intrat repede în careu și a înscris. Golul nu a fost validat doarece atacantul francez se afla în careu în momentul în care Ramos a atins mingea. Arbitrul a decis repetarea penalty-ului pentru că ambele echipe aveau jucători în careu în momentul execuției.

Min 73. Penalty pentru Real Madrid, după ce Ramos a căzut în careu.

Min 29. GOOOOL Real Madrid! Karim Benzema deschide scorul, iar formația lui Zidane este cu o mână pe trofeu. Benzema a reluat la colțul lung, după o greșeală în apărarea lui Villarreal.

Min 3. Carvajal a încercat să-l găsească pe Benzema în careu, însă centrarea fundașului s-a transformat într-un șut lobat, la care portarul Asenjo n-a avut emoții.

Min 1. A început meciul de la Madrid!

21:20. Echipele de start

Real Madrid: Courtois – Carvajal, Varane, Ramos, Mendy – Modric, Casemiro, Kroos – Rodrygo, Benzema, Hazard

Villarreal: Asenjo – Pena, Mario Gaspar, Chakla, Torres, Quintilla – Chukwueze, Morlanes, Zambo Anguissa, Gomez – Moreno, potrivit eurosport.ro.

Visits: 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *