Tim Drone

Cum a ajuns să arate acum vila impresionantă a lui Irinel Columbeanu de la Izvorani. Schimbare majoră

Irinel Columbeanu, fostul mare afacerist al României a îmbătrânit vizibil și clar nu mai are nici puterea fizică de altădată, dar nici financiară. Problemele cu banii au tot început să apară în ultimii ani, iar mașinile de lux, restaurantele scumpe, toate au fost tăiate cumva treptat de pe lista priorităților.

Cum arată acum casa de la Izvorani a lui Irinel Columbeanu

Culmea sorții, din cauza datoriilor imense, Irinel Columbeanu a ajuns să stea acum într-un apartament închiriat în Colentina. Celebra sa Vilă de la Izvorani, acolo unde își făcea de cap cu Monica Gabor a fost scoasă la licitație pentru suma de 750.000 de euro. Chiar dacă locul a fost năpădit de buruieni, vila somptuoasă valorează foarte mult, scrie click.ro.

Sursa foto: stiri.magazinuldecase.ro

Sursa foto: stiri.magazinuldecase.ro

Petrecerile cu mare fast și cu invitați de seamă pe care Irinel Columbeanu le-a organizat vreme de mulți ani, au rămas acum istorie. Doar amintirile îl mai leagă acum pe fostul milionar excentric de acel loc. Singura „excentricitate” pe care bărbatul și-o mai permite acum este un Opel la mâna a doua.

Irinel Columbeanu, tot mai singur și îmbătrânit

Din informațiile apărute până acum în mass-media, Irinel Columbeanu este mai mult singur și asta pentru că fiica sa Irina, care a rezultat din mariajul cu fotomodelul Monica Gabor a ales să plece la mama sa, în SUA. Tânără de doar 13 ani, cu veleități de vlogger locuiește acum peste Ocean cu mama sa și cu iubitul acesteia, Mr. Pink.

Recent, Irinel Columbeanu a revenit în online, pe canalul său de YouTube deoarece primise o notificare de la companie în care era anunțat că urmează să i se închidă contul, din lipsă de activitate. Cu acest prilej, Columbeanu a postat un mesaj cel puțin bizar.

„Acum 13 zile am fost somat să mai postez deoarece nu am mai făcut-o de peste 6 luni, în caz contrar canalul meu de YouTube urma să fie declasat. De aceea reapar, dar nu numai.

În acest răstimp am tot observat, ce și cum mi și ni se-ntâmplă, încep deja să trag unele concluzii și de-abia aștept să le împărtășesc. O voi face cât de curând, mai am încă doar să mă hotărăsc când să încep și în ce fel.
Cu cei 354.419 de abonați ai canalului său de pe YouTube, cred că Irina reprezintă o autoritate în domeniu dar și o mare provocare, așa că mă voi consulta și cu ea. Cine va dori să afle ce și cum știe cum.
Pe curând!”, a spus fostul afacerist, în cadrul video-ului.

Visits: 37

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *