Tim Drone

Gaz Metan Mediaş – Astra Giurgiu 0-4, în play-off

Echipa de fotbal Astra Giurgiu a învins cu scorul de 4-0 (1-0) formaţia Gaz Metan Media, vineri seara, într-o partidă disputată în deplasare în cadrul etapei a 8-a a play-off-ului Ligii I.

Formaţia antrenată de Bogdan Andone a condus la pauză cu scorul de 1-0 în urma golului înscris de Kehinde Fatai în minutul 38. În repriza secundă Mihai Răduţ (minutul 50), Alexandru Ioniţă (minutul 65) şi Silviu Balaure (minutul 74) au înscris la rândul lor stabilind scorul final la 4-0.

Aceasta este doar a doua victorie a Astrei Giurgiu la Mediaş, precedenta datând din 19 decembrie 2016 când o învingea pe Gaz Metan cu scorul de 1-0. Astra Giurgiu îşi măreşte numărul de victorii la 9 în cele 24 de întâlniri cu Gaz Metan Mediaş în Liga I. În alte cinci rânduri s-au impus medieşenii, iar zece partide s-au terminat la egalitate.

Formaţia condusă de Dusan Uhrin Jr. rămâne în continuare fără victorie în actuala ediţie a play-off-ului Ligii I, înregistrând până acum 3 egaluri şi 5 înfrângeri. În prezent ocupă ultimul loc al play-off-ului, cu 25 de puncte.

De partea cealaltă, Astra Giurgiu se menţine pe locul 3 al clasamentului, acumulând după acest succes 33 de puncte.

Gaz Metan Mediaş – Astra Giurgiu 0-4 (0-1), Stadion Gaz Metan – Mediaş

Au marcat: Kehinde Fatai (38), Mihai Răduţ (50), Alexandru Ioniţă (65), Silviu Balaure (74)

Arbitru: Marian Barbu (Făgăraş); arbitri asistenţi: Imre Laszlo Bucsi (Sfântu Gheorghe), Ferencz Tunyogi (Zalău); arbitru de rezervă: Florin Andrei (Târgu Mureş)

Observator: Aron Huzu (Sibiu) – CCA, scrie stiripesurse.ro.

Visits: 16

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *