Tim Drone

Mărturisirile incredibile ale unui angajat MAI, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19. „Dacă mesajul meu va salva măcar o viață, eu sunt cel mai fericit om”

Tineri, bătrâni, studenți, polițiști, COVID-19 nu iartă pe nimeni. Un angajat al MAI își spune povestea pentru a fi auzită de toată lumea și pentru ca oamenii să înțeleagă gravitatea acestui virus.

„Sunt oameni în jurul meu care au văzut moartea cu ochii”

Tot mai mulți oameni se îmbolnăvesc în România de COVID-19. Numai în ultimele 24 de ore, au fost raportate 889 de noi cazuri de infecție cu virusul SARS-COV-2, arată datele furnizate de Grupul de Comunicare Strategică.

Cristinel  Constantin Drincă este unul din angajații din cadrul structurilor MAI care s-a îmbolnăvit după ce a contractat acest virus. Deși a respectat cu strictețe regulile sanitare, bărbatul s-a îmbolvăvit în cele din urmă, după ce, un alt coleg de-al său de muncă, Viorel, a adus virusul din comunitate.

Cristi spune că nu credea vreodată că i se va întâmpla lui asta. Angajatul MAI vrea acum să tragă un semnal de alarmă pentru toți cei care nu cred în existența virusului.

„Sunt oameni în jurul meu care au văzut moartea cu ochii. La salonul alăturat, era un pacient care tuşea groaznic. După trei sau patru zile nu a mai tuşit şi am aflat că a murit. Soţia era în pat şi plângea. Te gândeşti prima dată la ce e mai rău”, povesteşte Cristi, într-un filmuleț postat pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne.

Din păcate, colegul său Viorel, a pierdut lupta în fața bolii, chiar înainte ca acesta să ajungă la 50 de ani, cu tot efortul depus de medici pentru a-l salva.

„Dacă mesajul meu va salva măcar o viață, eu sunt cel mai fericit om!”, a mai transmis Cristi.

Până sâmbătă, 18 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 36.691 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 24.865 au fost externate, dintre care 22.488 de pacienți vindecați și 2.377 de pacienți asimptomatici, externați la 10 zile după depistare. Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 943.733 de teste, indică informarea de astăzi de la Grupul de Comunicare Strategică.

Visits: 23

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *