Tim Drone

Spitalul modular inaugurat de Firea acum doua luni este in paragina. Imagini deplorabile

Imagini deplorabile cu spitalul modular inaugurat recent de Firea, pentru bolnavii cu COVID-19, au fost postate pe Facebook de ONG-istul Marian Raduna. Spitalul este pur si simplu lasat in paragina, fiind inconjurat de balarii.

Spitalul a fost inaugurat cu mare pompa de Gabriela Firea in urma cu doar doua luni.

Primarul general Gabriela Firea a anuntat, pe 8 mai, deschiderea „celui mai mare spital modular din tara”, unde pot fi tratati 500 de pacienti care au forme usoare de COVID-19. Unitatea sanitara a fost construita sub forma unei Sectii externe in curtea Spitalului „Victor Babes” din Bucuresti,

„Inauguram astazi la Bucuresti cel mai mare spital modular COVID din tara. Acesta va putea sa primeasca 500 de pacienti imbolnaviti cu coronavirusul de tip nou, cu forme usoare. Formele mai complexe vor fi tratate in continuare in spitalele de boli infectioase. Fiecare salon are pe langa pat: noptiera, dulap si boiler pentru apa calda. De asemenea, aer conditionat. Cadrele medicale au pregatita deja o zona dedicata, speciala, pentru realizarea documentatiilor medicale, dar si pentru odihna”, a spus primarul general, Gabriela Firea, intr-o interventie live pe Facebook.

https://www.aktual24.ro/
Visits: 100

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *