Tim Drone

Anca Țurcașiu divorțează. ”Îmi doresc să rămân demnă. Ne naștem să primim lecții”

Anca Țurcașiu a anunțat că divorțează. Artista a adus la cunoștința publicului larg știrea pe rețelele de socializare, în care a anunțat evenimentul.

Anca Țurcașiu divorțează. Era măritată din 1998 cu Cristian Georgescu

Anca Țurcașiu și-a anunțat divorțul de Cristian Georgescu. Fostul soț e de profesie medic stomatolog, iar cei doi se cunoscuseră în America, acolo unde Anca era în turneu. Femeia era proaspăt divorțată, de doar o lună de zile, de Gheorghe Gheorghiu. Un an de zile mai tîrziu, în 1998, cei doi se căsătoreau. Acum, la 22 de ani distanță, Anca Țurcașiu (50 de ani) a decis să pună capăt relației și căsniciei. Cei doi au un fiu, Alexandru, în vârstă de 15 ani.

”Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l am ales să mi fie sprijin! Suflet pereche! In brațele căruia am crezut că voi imbatrani! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui!

Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită ! Sunt aici pe Pământ că să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște! Vă mulțumesc celor care mi ați fost alături in această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n aș fi putut!”, a explicat Țurcașiu pe pagina proprie de socializare.

Anca Țurcașiu și soțul ei, Cristian Georgescu

Anca Țurcașiu și soțul ei, Cristian Georgescu

S-a despărțit de Gheorghe Gheorghiu pentru că o înșela

Înainte de a-l cunoaște pe Cristian Georgescu, Anca Țurcașiu a fost căsătorită cu Gheorghe Gheorghiu, cântărețul care a devenit celebru pentru români prin melodia ”Unde dragoste nu e, nimic nu e”. Gheorghiu a înșelat-o pe Anca Țurcașiu, acesta fiind motivul pentru care aceasta a băgat divorț.

”Relaţia mea cu el a durat vreo patru ani. Era o diferenţă de 16 ani între noi, dar el şi acum e un copil mare. Şi atunci era mult mai copil decât mine. Cânta toată ziua la chitară, râdea, mă pupa încontinuu, ţopăia pe stradă ca un copil, iar eu veneam după o relaţie mai serioasă, mai academică”, spunea, la vremea respectivă, Anca.

Visits: 12

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *