Tim Drone

Imagini dezolante cu palatul de la Izvorani al lui Columbeanu. Irinel stă cu chirie, după ce banca i-a luat vila

Nici în cele mai negre coşmaruri ale sale, Irinel Columbeanu nu ar fi visat că, din palatul lui de la Izvorani, va ajunge cu chirie într-un apartament din Colentina. Iată că inevitabilul s-a petrecut! Din cauza datoriilor, vila somptuoasă a fost scoasă la licitaţie pentru suma de 750.000 de euro. Fotoreporterii au surprins primele poze cu domeniul care a ajuns năpădit de buruieni.

Trist, împovărat de datorii şi distrus de noul trai greu cu care n-a fost obişnuit niciodată! Aşa este Irinel Columbeanu la vârsta de 63 de ani, pe care a împlinit-o în luna mai.

Irinel Columbeanu și Monica Gabor

În urmă cu 10 ani era cel mai invidiat bărbat, pentru că avea o avere de 70 de milioane de euro, o soţie manechin mai tânără decât el cu 20 de ani, conducea maşini luxoase şi avea şofer. Locuia într-un palat semeţ, la Izvorani, cu menajere şi bucătari.

Cine nu îşi aminteşte petrecerile fastuoase de la Izvorani care se încheiau cu focuri de artificii sau tăierile de porci de Ignat?! Tot aici a avut loc şi nunta cu Monica Gabor, într-un decor desprins parcă din povești.

Pe aleea pe care altădată Irinel venea cu Rolls Royce-ul acum au crescut ierburi

Dar iată că astăzi, toate acestea sunt doar în amintirile celebrului fost milionar, pentru că el nu mai locuieşte la Izvorani din vara anului trecut, iar palatul arată jalnic, neîngrijit, năpădit de buruieni şi, evident, pustiu.

Fotoreporterii au surprins imagini triste cu imobilul care acum este scos la licitaţie pentru suma de 750.000 de euro, de către bancă. Fostul om de afaceri a pierdut şi vila de la Izvorani, pe lângă zecile de terenuri din Ciolpani şi trei apartamente din Bucureşti, scrie click.ro.

În trecut, Irinel a luat un împrumut de la bancă în valoare de 5,5 milioane de euro. Din nefericire, el nu a mai reuşit să îşi plătească ratele, iar instituţia l-a executat silit.

În septembrie, Irinel a plecat din vilă şi s-a mutat cu chirie într-un apartament dintr-un ansamblu rezidenţial din afara Bucureştiului.

Nu a stat decât câteva luni acolo, pentru că acesta acumulase datorii mari şi la întreţinere, dar rămăsese în urmă şi cu plata la chirie, aşa că proprietarul l-a somat să plece.

Acum, fostul soţ al Monicăi Gabor s-a mutat tot cu chirie, în Colentina, însă plăteşte mai puţin pentru că este un apartament mic şi zona i-a permis ceva pe bugetul lui.

Visits: 18

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *