Tim Drone

Lidia Buble, prima apariție în emisiunea lui Răzvan Simion, după despărțire

Lidia Buble și Răzvan Simion au apărut pentru prima dată de la despărțire în aceeași emisiune, unde artista a venit să-și promoveze noua melodie. Însă întâlnirea dintre ei a fost una pur profesională, deoarece Lidia și prezentatorul tv continuă să lucreze împreună în proiectul muzical al artistei, el având rolul de manager.

Lidia Buble

Pentru Lidia Buble, apariția chiar în emisiunea fostului iubit nu a fost deloc stânjenitoare, ea s-a simțit foarte degajată, chiar dacă unele întrebări pe care Dani Oțil i le-a adresat au fost puțin inconfortabile, scrie click.ro.

Cei doi au conversat într-un mod destul de comod, nu a existat niciun moment în care să se resimtă faptul că între ei a existat o iubire puternică. Amândoi au reușit să rămână prieteni și să poată lucra împreună.

”Am fost judecată pentru ce eram și ce spuneam și mă afecta foarte tare. Acum nu mă mai afectează nimic. Cel mai greu mi-a fost în urmă cu cinci ani, când toată lumea credea că e vina mea”, a mărturisit Lidia Buble, în emisiunea lui Răzvan Simion.

Răzvan Simion și Lidia Buble lucrează în continuare în proiectul muzical

”Răzvan e pionul principal în cariera mea și vreau să-i mulțumesc că și-n ziua de azi mă sprijină și mă ajută să evoluez. Suntem doi oameni maturi care știm să diferențiem partea sentimentală de partea de afaceri. Mă așteptam să fiu mult mai bombardată cu întrebări despre acest subiect, dar lumea știe că am fost mereu discretă și, doamne ajută, nu a fost cum îmi imaginam”, a încheiat artista.

Visits: 20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *