Tim Drone

Andreea Esca, în lacrimi la TV, după lupta familiei ei cu COVID-19: „Soţul meu mi-a spus că așa arată iadul“

La mai bine de 10 zile de când PRO TV a anunțat că o parte dintre angajații trustului au fost confirmați cu COVID-19, Andreea Esca apare public, în cadrul unui interviu realizat de colegul său, Cosmin Stan, și răspunde tuturor întrebărilor privind speculațiile care s-au creat pe seama lipsei sale de la pupitrul știrilor de la ora 7. Prezentatoarea a păstrat tăcerea, până în prezent, privind eventuala infectare cu noul virus gripal și nici nu a abordat subiectul petrecerii de la malul mării, la care a participat alături de mai multe persoane publice, și în cadrul căreia regulile de distanțare socială nu au fost respectate cu prea mare strictețe.

La scurt timp după ce PRO TV a emis comunicatul în care anunța că un număr de angajați ai trustului a fost confirmat pozitiv cu noul virus gripal, Andreea Esca nu s-a mai afișat la pupitrul știrilor de la ora 19, lucru care a dat naștere speculațiilor. În urmă cu aproximativ trei săptămâni, ea a participat la o petrecere la malul mării, iar vedetele care au luat parte la distracția de pe Litoral nu au ținut seamă de normele de distanțare socială, judecând după imaginile încărcate pe conturile rețelelor de socializare.

Luni, 2O iulie, Andreea a apărut la știrile de la ora 19 într-o postură neobișnuită pentru ea, cea de invitat și a răspuns, cu sinceritate, tuturor întrebărilor care au luat naștere în urma absenței sale din ultimele zile și care vizează, printre alte, starea ei de sănătate.

Întrebată dacă a fost infectată cu COVID-19, Andreea Esca a confirmat că atât ea, cât și soțul și fiul ei au fost infectați cu noul virus. Primul care a prezentat simptomele bolii a fost soțul prezentatoarei, apoi fiul a afișat simptome slabe. „Am asociat simptomele cu o problemă gastrică la soțul meu”, a mărturisit vedeta PRO TV, scrie click.ro.

„M-am dus la spital, la Victor Babeș. În cazul soțului meu, lucrurile au fost mult mai grave. Nu are nicio boală cronică, nu fumează, face sport și nu face excese, dar a făcut cea mai gravă formă dintre noi trei”, a spus Esca.

Prezentatoarea a povestit momentele de cumpănă prin care a trecut şi sentimentele de groază pe care le-a trăit atunci când a aflat că soțul ei a fost transportat la Terapie Intensivă întrucât boala a avansat rapid în cazul său.

Foto Arhivă personală

„Mama, să stii că pe tata l-au dus la terapie intensivă, nu înțelegeam cum a putut să cedeze organismul unui om atât de puternic, plămânii lui au fost extrem de afectați, a avut nevoie de ventilație mecanică. Îmi spunea tot timpul «nu mai pot, este groaznic, cred că așa arată iadul», aveam impresia că văd un film îngrozitor, voiam sa mă trezească cineva să îmi spună că nu este adevărat.

La cinci zile după ce soțul ei a fost internat la Victor Babeș, Andreea Esca a realizat că și testul ei, inițial negativ, se pozitivase.

„La mine au apărut după vreo cinci zile. Mă miram că eu nu am, mi se părea ciudat. N-am apucat să se împlinească cele şapte zile să fac noul test. Făceam mâncare cu usturoi şi mi-am dat seama că nu simt mirosul. Iniţial, am crezut că mi se pare. Am testat parfumuri puternice şi mi-am dat seama că nu simt nimic. Îmi pierdusem şi gustul. Mi-am dat seama că am virusul şi am făcut testul. Aşa am făcut un alt test. aveam şi roşu în gât, dar eu nu m-am speriat foarte tare, pentru că fac foarte des“, a mărturisit Andreea Esca.

Foto Arhivă personală

Ea a explicat şi de ce s-a ferit să ofere o explicație până în acest moment. Prezentatoarea a mărturisit că a preferat să se concentreze pe sănătatea familiei sale, iar apoi să ofere explicațiile necesare privind cele petrecute în ultimele 10 zile.

”Am ales să vorbesc acum, când am ajuns acasă. Fiecare om are o limită a cât poate duce, eu atât am putut să duc. Și are o limită a decenței. Aici e limita decenței mele. Cred că de la spital și de la înmormântare nu e nimic de spus”, a declarat.

Cât despre zvonul privind faptul că ar fi contractat virusul după ce a participat la petrecerea de pe Litoral, ea a mărturisit că nu consideră acea petrecere ca fiind locul din care a luat noul virus gripal.

„Au fost luate toate măsurile pentru a fi în siguranță. Nu s-a ținut nimic în interior. Am purtat măști, dar și noi am avut momente în care am lăsat garda jos. A fost foarte rău că am făcut asta. Nu este momentul să lăsăm garda jos”, a punctat Esca. Vedeta PRO TV a spus că rezultatul, pentru ultimele teste, a fost negativ.

Foto Arhivă personală

În final, prezentatoarea a subliniat că este extrem de important ca nimeni să nu lase garda jos și să respecte cu strictețe normele de igienă, căci coronavirusul este cât se poate de grav și poate afecta pe oricine! „Cred că acest virus se poate lua de oriunde și oricând. Noi chiar am încercat să ne protejăm”, a conchis Andreea Esca.

Visits: 14

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *