Tim Drone

Cum îl va chema pe băiețelul lui Lili Sandu. Fosta vedetă de la Ferma PRO TV a scăpat informația pe internet

Lili Sandu și iubitul său, Silviu Țolu, sunt în culmea fericirii. Cei doi vor deveni părinții unui băiețel minunat, atât de așteptat și dorit de cuplu. Fosta vedetă de la Ferma și partenerul său au decis chiar și cum îl va chema pe micuțul lor. Vedeta a dezvăluit totul într-o postare pe o rețea de socializare.

Lili Sandu a dezvăluit care va fi numele băiețelului său

Lili și Silviu Țolu și-au dorit extrem de mult un copilaș. Astfel, cuplul a decis să apeleze chiar și la fertilizarea in vitro pentru a deveni părinți. Totuși, în ciuda încercărilor artificiale, Lili a reușit să rămână însărcinată pe cale naturală. Se pare că rugăciunile arzătoare ale viitoarei mame au fost suficiente.

Numai eu știu ce era în sufletul meu la fiecare comment din rețelele de socializare în care eram trasă la răspundere: Nu faci și tu un copil? Ce mai aștepți la vârsta ta? Eram dărâmată și cu toate astea undeva în sufletul meu nu-mi pierdusem speranța și încrederea în Dumnezeu. O bună prietenă îmi sugerase să citesc Vindecarea Sufletului scrisă de S.N. Lazarev și asta a fost pentru mine acel moment când am realizat puterea lui Dumnezeu. Începusem să mă rog și mă detașasem de toate gândurile, analizele, perpectivele pe care le aveam, agațându-mă doar de iubirea pentru Dumnezeu, a declarat Lili Sandu.

Și pentru că este pe ultima sută de metri până când își va ține în brațe pruncul, Lili a decis să îi aleagă deja numele. Astfel, într-o postare de pe rețelele de socializare, fosta vedetă de la Ferma a dezvăluit care va fi numele micuțului.

Lili Sandu și partenerul său au decis numele micuțului

Lili Sandu și partenerul său au decis numele micuțului

Petrecere baby-shower pentru micuț

Lili a ales să sărbătorească alături de mai mulți prieteni, la un baby-shower veritabil. Astfel, vedeta și iubitul său și-au strâns mai mulți prieteni și au celebrat venirea pe lume a primului lor copil. Thomas Jay este numele pe care urmează să-l poarte băiețelul cuplului. 

Acum Lili și Silviu Țolu nu mai au altceva de făcut decât să se bucure de clipele petrecute împreună și să aștepte cu nerăbdare ca rodul iubirii lor să vină pe lume.

Visits: 7

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *