Tim Drone

Marcel Ciolacu: Vreau ca cei care fac partidul de rușine să fie îndepărtați

Liderul interimar PSD, Marcel Ciolacu, i-a anunțat miercuri pe o parte din șefii de organizații județene, la o discuție informală, că după Congres vrea să treacă la „îndepărtarea” membrilor de partid care fac formațiunea „de rușine”.

Marcel Ciolacu

„Trebuie sa existe o schimbare de atitudine și comportament în activitatea partidului”, le-a spus Marcel Ciolacu liderilor județeni PSD. „După congres, dacă actuala conducere va fi confirmată, vă asigur că toți cei care vor face partidul de rușine prin comportamentul lor în spațiul public vor fi îndepărtați”, a mai spus liderul interimar PSD.

„Declarațiile și gesturile iresponsabile care anulează munca multor colegi care își fac treaba cu cinste nu vor mai fi tolerate”, le-a mai spus Ciolacu șefilor de organizații, scrie stiripesurse.ro.

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a primit marți două amenzi, după ce a intrat într-o benzinărie din Capitală și a refuzat să poarte mască de protecție: o amendă pentru lipsa măștii, a doua pentru că l-ar fi înjurat pe polițist.

Deputații PSD Adrian Solomon și Irinel Stativă au fost și ei amendați, recent, pentru că au intrat într-o șhaormerie fără mască de protecție.

Visits: 41

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *