Tim Drone

Următorii ani, fără filme de top: Star Wars și Avatar, amânate și nu sunt singure

Unele dintre cele mai așteptate filme al anului viitor vor întârzia, pentru cel puțin 2 ani. În funcție de cum va progresa pandemia, nu este exclus să ne așteptăm la amânări mai mari decât cele estimate acum.

Anul trecut, cei de la Disney au publicat un program destul de amplu pentru lansarea unei noi trilogii Star Wars. Toate lucrurile erau destul de clare când vine vorba de producția noilor filme, dar pandemia le-a stricat proiectul. În contextul în care cinematografele sunt închise pentru viitorul apropiat, iar platourile de filmare au fost închise la Hollywood, era doar o chestiune de timp până să aflăm că vor fi amânări semnificative.

Lansarea următorului Star Wars va fi amânată cu un an, până pe 22 decembrie 2023. Conform zvonurilor, acesta ar trebui să fie regizat de Taika Waititi. Celelalte filme din trilogie vor ajunge pe marile ecrane în 2025 și 2027.

Deși fanii universul Star Wars vor fi dezamăgiți de aceste detalii, anunțul Disney nu se compară cu veștile legate de viitoarele filme Avatar. Ca referință, după achiziția Fox de către Disney, creațiile lui James Cameron țin acum de aceleași studiouri precum Marvel, Pixar, Lucas Films.

Conform informațiilor obținute de Deadline, Avatar 2 ar urma să ajungă în cinematografe pe 16 decembrie 2022, un an mai târziu decât se credea inițial. Ca un detaliu drăguț, prima dată de lansare pentru Avatar 2 a fost în 2014. Din cauza acestui set de circumstanțe foarte dificil, James Cameron a postat o scrisoare publică dedicată fanilor pe contul oficial de Twitter al francizei.

Tot la capitolul vești proaste, dacă sperai să vezi Tenet pe HBO sau pe un alt serviciu de streaming, cel mai nou film al lui Christopher Nolan va avea premiera în cinematografe, la o dată ce urmează să fie anunțat ulterior. Mulți au crest că Warner Bros. va publica super producția pe HBO Max în SUA, după ce lansarea ei a fost amânată de prea multe ori. Nu va fi însă cazul. Rămâne să așteptăm pentru a vedea ce urmează să se întâmple în următoarele luni.

Visits: 26

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *