Tim Drone

Ianis Hagi mai așteaptă un coleg român la Rangers. Le-a spus scoțienilor să-l transfere

Ianis Hagi i-a pus o vorbă bună unui coleg român la Rangers. Este vorba despre Ionuț Nedelcearu, care a plecat de la Dinamo în 2018 și după a jucat doi ani în Rusia. Fotbalistul a devenit om de bază la UFA, echipă clastă pe locul 9 în capionatul Rusiei.

Ionuț Nedelcearu ar putea deveni coleg cu Ianis Hagi la Rangers

Potrivit presei din Rusia, jucătorul în vârstă de 24 de ani ar fi ofertat de cei de la Rangers la recomdarea lui Iansi Hagi. De asemenea, un alt club care-l monitorizează și l-ar vrea pe Nedelcearu este Nice, acolo a ajuns în această vară Flavius Daniliuc, un fundaș de origine română crescut de Bayern unde a devenit prieten cu David Alaba.

De Nice se ocupă celebrul antrenor Patrick Vieria, un tehnician care preferă să lucreze cu fotbaliști tineri. În meciul recent dintre Nice și Rangers, scoțienii au câștigat cu 2-0.

ianis hagi, rangers, transfer

Ionuț Nedelcearu ar putea deveni coleg cu Ianis Hagi la Rangers

Ionuț Nedelcearu joacă în prezent în Rusia, la UFA, însă conducerea clubului l-a pus pe lista de transferuri pentru a face rost de bani, fiind afectați de pandemie.

„Din cauza coronavirusului ne-am depășit bugetul și trebuie să vindem trei sau patru jucători. Există interes pentru jucători”, a afirmat Rotislav Murzagulov, șeful celor de la UFA.

Fotbalistul s-a transferat la UFA în anul 2018 și a reușit să bifeze 57 de meciuri în campionatul Rusiei și 9 prezențe în naționala mare a României.

Unde va juca Ianis Hagi după ce va pleca de la Rangers

Ianis Hagi a ajuns la Rangers sub formă de împrumut de la Genk și a reușit să-i cucerească pe scoțieni cu momente reușite. Selecționerul Mirel Rădoi este convins că fotbalistul are în față o călătorie internațională marcată cu performanțe la o echipă de top din afara Scoției.

„La calitățile pe care le are, Ianis s-ar fi descurcat mai bine la o echipă din Spania. Stilul de joc din La Liga i s-ar fi potrivit mai bine decât cel de la Rangers. Dar talentul său îl va ajuta să ajungă în Premier League peste 2-3 ani. Nu m-ar surprinde deloc să joace pentru un club mare. Deja este un fotbalist care confirmă și sunt sigur că va fi un mare succes la Rangers”, a declarat Mirel Rădoi.

Visits: 18

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *