Tim Drone

Mărturia despre cum au încercat să se înțeleagă Meghan Markle și Kate Middleton. De ce nu au reușit

Relația dintre Meghan Markle și Kate Middleton a fost un subiect intens de discuție în tabloidele britanice și nu numai. Potrivit presei cele două soții ale prinților familiei regale nu s-ar fi înțeles tocmai bine și nu au împărtățit o părere buna una despre alta.

Motivul pentru care Meghan Markle și Kate Middleton nu s-au înțeles

O biografie britanică arată că Meghan Markle și Kate Middleton s-au străduit să treacă peste politețea de fațadă, însă nu au reușit, chiar dacă Meghan și-a dat toată silința.

„Relația celor două ducese s-a străduit să treacă dincolo de politețea îndepărtată de când s-au întâlnit pentru prima dată. Raportul lor cordial, dar îndepărtat, a fost evident atunci când perechea a apărut alături una de alta la King Power Royal Charity Polo Day în vara precedentă! În timp ce mamele care se aruncau erau fotografiate una lângă celălaltă cu copiii lor, cele două păreau că abia schimbau un cuvânt”, potrivit autorilor de la Finding Freedom.

meghan markle, kate midleton, relatie

Motivul pentru care Meghan Markle și Kate Middleton nu s-au înțeles

Se pare că motivul pentru care Meghan și Kate nu s-ar fi înțeles ar fi fost conflictul dintre Harry și Casa Regală. Lucrurile au ajuns să fie și mai dificile într-o situație stânjenitoarea în timpul unuia dintre angajamentele finale ale Sussexes.

În plus, Kate era geloasă pe Meghan, deoarece acesta era mai îndrăgită de regină. Soția prințului Harry a fost singura proaspăt căsătorită care a fost invitată de Regină să o însoțească într-o activitate zilnică. Așadar, Meghan a beneficiat de o invitație de a sta alături de Regină la Palatul Buckingham, lucru căruia lui Kate nu i s-a întâmplat.

„Majestatea Sa, Prințul Charles, Ducele și Ducesa de Cambridge au ieșit în calea lor pentru a o întâmpina și îmbrățișa pe Meghan într-un fel în care n-au ieșit niciodată pentru a îmbrățișa pe nimeni altcineva”, a relatat Daily Star.

Visits: 22

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *