Tim Drone

VIDEO Glumele lui Robin Williams cu o gorilă îți arată cât sunt de deștepte, de fapt

Robin Williams a fost unul dintre cei mai buni comedianți ai lumii, iar clipuri ale manifestărilor sale de empatie și bucurie continuă să facă valuri online.

Un clip reprezentativ pentru abilitățile sale de comediant și om bun este cel de mai jos, imortalizat în urmă cu aproape 20 de ani, în 2001. Deși poate l-ai văzut de mai multe ori pe Robin Williams în comedii sau drame, niciodată nu l-ai văzut așa. Carisma sa, optimismul și umorul iese la iveală în timp ce încerca să aline sufletul unei gorile.

Numele gorilei este Koko și, timp de aproape șase luni, a jelit decesul celei mai bune prietene ale sale. A avut un singur partener de joacă pe care l-a pierdut, iar reacția ei a fost cât se poate de umană.

În acel context, Gorilla Foundation din California l-a rugat pe Robin Williams să vină să o înveselească. Ca referință, Koko este o gorilă foarte inteligentă care înțelegea limba engleză și putea comunica cu oamenii printr-un limbaj al semnelor simplificat. S-a născut în grădina zoologică din San Francisco și și-a petrecut cea mai mare parte a vieții în munții din Santa Cruz, sub îngrijirea respectivei fundații din localitatea Woodside.

Îngrijitorul ei a confirmat că gorila avea un vocabular de aproximativ 1000 de cuvinte, iar din limba engleză înțelegea aproximativ 2000 de cuvinte. Comparativ, nivelul ei de dezvoltare emoțională și vocabular era similar cu cel al unui copil de trei ani.

După respectiva interacțiune cu gorila, pe lângă faptul că Robin Williams și-a etalat talentul de om amuzant, actorul a considerat experiența ca fiind transformatoare. În mod autentic, a simțit că dezvoltă o relație de prietenie cu Koko. A fost pur și simplu fascinat de faptul că îl înțelegea.

”Am împărtășit ceva extraordinar, râsul. Koko înțelege engleza vorbită și folosește peste 1000 de semne pentru a-și împărtăși sentimentele și gândurile despre evenimentele zilnice, viața ei, dragoste și chiar moarte. A fost grozav și de neuitat.”, a menționat îndrăgitul Robin Williams, după acea inteacțiune.

[embedded content]

Visits: 16

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *