Tim Drone

Un fotbalist de la Dinamo a fost confirmat cu noul virus și a fugit cu familia la munte. Reacția vulgară a soției

Un fotbalist de la Dinamo, confirmat cu noul tip de virus, ar fi ieșit din izolare și s-a dus să își petreacă vara la munte. Imaginile cu acesta au atras atenția tuturor, iar LPF a luat o decizie în acest sens. De asemenea, soția acestuia a avut o reacție vulgară.

Fotbalist de la Dinamo, confirmat cu noul virus, a fugit în munți

Valentin Lazăr( 30 de ani), unul din jucătorii echipei Dinamo, a fost depistat recent cu noul tip de virus. Acesta a fost confirmat pe data de 16 iulie, iar oficialii clubului l-au trecut pe lista jucătorilor infectați de la Dinamo. Recent, au apărut mai multe materiale postate pe pagina de socializare, în care se vede cum își petrece timpul la o proprietate din munți. Așadar, la solicitarea LPF, DSP va efectua o anchetă pentru a stabili dacă Lazăr a respectat sau nu regulile carantinei la domiciliu.

„Te salut! Acum am ieșit cu oile în vârful muntelui și am și acoperire! Suntem bine și îți mulțumesc că te interesează starea de sănătate a familiei mele”, i-a spus Vali Lazăr unui jurnalist de la gsp.ro.

Un fotbalist de la Dinamo a fost confirmat cu noul virus și a fugit cu familia la munte. Reacția vulgară a soției

Un fotbalist de la Dinamo a fost confirmat cu noul virus și a fugit cu familia la munte. Reacția vulgară a soției

Reacția acidă a soției lui Lazăr

După ce au apărut informațiile cu privire la faptul că Valentin Lazăr nu a respectat carantina, soția acestuia a reacționat dur. De asemenea, secretarul general LPF a reacționat și el după apariția imaginilor cu Lazăr la munte. Acesta susține că vor lua decizii mult mai aspre și are încredere în responsabilitatea medicilor și a clinicilor cu privire la efectuarea testelor. Amintim că Valentin Lazăr a făcut două teste pentru noul virus, iar ambele au ieșit pozitive.

„Avem o proprietate în munți! Nu am voie să îmi petrec izolarea la adresa la care am informat DSP-ul? Trebuie să vă informă pe voi și când ne c***m (n.r. a folosit trei emoticoane). Avem un proces pe rol, o să-l avem și pe al doilea”, a scris Ioana, soția lui Valentin Lazăr.

Visits: 26

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *