Tim Drone

Antonia și Alex Velea au fost în Italia, să o vadă pe Maya. Frățiorii au oferit momente emoționante

Bucurie pură. De fiecare dată când reușește să-și reunească familia, Antonia este cea mai fericită femeie din lume, iar asta se vede și în fotografii. Recent, artista a putut să-și strângă fiica în brațe, după o pauză de cinci luni.

Antonia, Alex Velea, Dominic, Akim și Maya

foto: Instagram

Alex Velea (36 de ani), Antonia (31 de ani) și cei doi băieți ai lor, Akim (3 ani și 7 luni) și Dominic (5 ani și 7 luni), au trăit clipe magice în Italia, săptămâna trecută. Cei patru au recreat parcă tabloul din august 2019, când au mers, în aceeași formulă, să o vadă pe Maya și să se bucure de o vacanță împreună. De data aceasta nu s-au mai văzut din februarie, când Maya a fost în România și a petrecut câteva zile în noua casă din Pipera, în care s-au mutat Alex și Antonia.

Reîntâlnirea a fost emoționantă, iar Antonia a arătat, pe Instagram, cât de bine se înțeleg cei trei frățiori. Nu au contenit să se pupe unul pe celălalt, să își spună „te iubesc”, să se joace și să se țină în brațe.

foto: Instagram

Pe 28 august, Maya va împlini 10 anișori însă neprevăzutul pandemiei de coronavirus nu i-a lăsat pe Alex și pe Antonia să își facă planuri concrete pentru o nouă plecare. Anul trecut, nimic nu i-a împiedicat să fie alături de Maya, de ziua ei.

foto: Instagram

Antonia e în divorţ cu Vincenzo din 2013

Antonia are o relaţie oficială de mai bine de șase ani cu Alex Velea, însă solista nu a reuşit nici acum să se separe de tatăl Mayei, italianul Vincenzo Castellano, cu care s-a măritat în 2011. Ea a intentat divorţ în decembrie 2013, iar de atunci tot speră că va fi o femeie liberă în acte, pentru a se putea mărita cu iubitul Alex Velea, dar şi pentru a-i boteza pe cei doi copii ai lor, Dominic şi Akim. Însă pentru a se separa legal de Vincenzo, Antonia trebuie să primească rezultatele anchetei sociale, demarate în urmă cu trei ani de autorităţile italiene, la locuinţa bunicilor paterni ai Mayei, domiciliaţi în Castellammare di Stabia, lângă Napoli, scrie click.ro.

Visits: 40

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *