Tim Drone

Serie A – Walter Zenga va fi demis de la Cagliari

Fostul mare portar la naţionalei Italiei nu a reuşit să obţină rezultate prea bună cu gruparea sardă, care este pe locul 13 în clasament, înaintea ultimelor două etape, potrivit Agerpres.

Într-o conferinţă de presă organizată marţi, înaintea meciului de acasă cu Juventus, Zenga a fost întrebat dacă a avut o discuţie cu preşedintele clubului, Tommaso Giulini.

El a răspuns: „Preşedintele este pe bună dreptate supărat pentru felul cum a decurs sezonul, aşa cum este normal şi ca într-un vestiar să se vorbească uneori pe un ton mai ridicat. Dacă cineva nu este mulţumit, e corect să-şi exprime ostilitatea într-un mod potrivit, eu accept fluierăturile.

Preşedintele face bine să fie supărat, apoi trebuie să se gândească la ce e de făcut pentru viitor. (…) Cu siguranţă se putea realiza mai mult. Să fiu contestat face parte din joc. Îmi pare rău când văd atacuri personale sau când este discutată echipa (…)”, a spus Zenga. El a menţionat calendarul foarte încărcat, echipa fiind obligată să dispute multe meciuri într-o perioadă scurtă de la reluarea competiţiei, după întreruperea datorată pandemiei de coroanvirus.

Walter Zenga antrenează Cagliari de la începutul lunii martie

La începutul lunii martie, chiar înainte de izbucnirea crizei sanitare ce a dus la oprirea campionatului, Zenga l-a înlocuit pe Rolando Maran, demis după o serie de 11 meciuri fără victorie în Serie A, la care s-a adăugat şi eliminarea din Cupa Italiei.

Echipa era pe locul 11 în campionat în momentul numirii lui Zenga.

Printre numele vehiculate La Gazzetta dello Sport în legătură cu înlocuirea lui Zenga sunt Eusebio Di Francesco, fost la AS Roma şi Sampdoria, Fabio Liverani, acum la Lecce, Roberto D’Aversa (Parma) şi Vincenzo Italiano (Spezia), scrie stiripesurse.ro.

Visits: 17

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *