Tim Drone

Justin Ştefan: Meciurile ultimei etape din play-out se vor juca numai după restanţele echipei Dinamo

Secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ştefan, a declarat, miercuri, că meciurile ultimei etape a play-out-ului vor fi amânate până când Dinamo îşi dispută restanţele, anunță news.ro.

„Este clar că nu putem juca restanţele lui Dinamo după etapa a XIV-a, sub nicio formă. Măine vom discuta acest aspect (n.r. – în Adunarea Generală a FRF), va trebui să împingem etapa a XIV-a pentru a permite clubului Dinamo să-şi desfăşoare partidele restante. Probabil vom solicita şi o modificare pe jocul de baraj, ar trebui să se dispute undeva pe data de 18 august şi sunt convins că FRF ne va sprijini în acest demers, atât timp cât este agreat şi cu deţinătorii de drepturi media”, a declarat Ştefan, la Telekom Sport.

Anterior, tot miercuri, Ştefan a anunţat că FC Dinamo şi-a recuperat o parte dintre jucătorii care au fost infectaţi cu noul coronairus şi va fi programată în campionat.

„Dinamo a primit, astăzi, un răspuns favorabil de la DSP Ilfov, cel mai probabil meciul cu Voluntari va avea loc duminică şi mâine în cadrul Adunării Generale a LPF vom discuta despre moddificarea calendarului competiţional, astfel încât să putem termina şi play-out-ul pe terenul de joc. Nu am o situaţie în acest moment (n.r. – cu privire la câţi jucători apţi de joc are Dinamo), nu au acuzat lipsa jucătorilor şi într-adevăr au mici probleme pe ceea ce înseamnă pregătirea acestora, ei au stat izolaţi în toată această perioadă, însă au înţeles că trebuie să terminăm competiţia pe teren, sprijină această idee în totalitate, au înţeles că trebuie să respecte relaţia contractuală pe care o avem cu EAD-ul (n.r. – deţinătorul drepturilor TV)”, a declarat Ştefan, la Digi Sport.

Meciul Academica Clinceni – Dinamo contează pentru etapa a VIII-a a Ligii I. Dinamo nu a mai jucat niciun meci din 12 iulie. La 16 iulie, au apărut cazuri pozitive de infectare cu noul coronavirus în lotul echipei „alb-roşii”, numărul acestora ajungând la 21, dintre care 18 jucători.

Dinamo, penultima în clasament, mai are de jucat şapte meciuri din play-out-ul Ligii I, faţă de numai două-trei câte mai au majoritatea celorlalte echipe, conform stiripesurse.ro.

Visits: 17

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *