Tim Drone

Lavinia Pârva e divă sexy alături de Ștefan Bănică și naturală ca mămică

De mai bine de un an, de când a devenit mamă, viaţa Lavinei Pârva (35 de ani) s-a schimbat. Totul planează în jurul băieţelului ei, Alexandru, căruia vrea să-i ofere „tot ce e mai bun pe pământ”. Dar asta nu înseamnă că se neglijează pe ea.

foto: Blitz

Cum, necum, reuşeşte să se împartă, să fie şi divă, şi soţie, şi mamă. Între o plimbare cu căruciorul în parc, un schimbat de pampers şi gătit un piure de legume, face mult sport şi merge la saloane de înfrumuseţare, scrie click.ro.

Zilele trecute, soţia lui Ştefan Bănică Jr. (52 de ani)a fost surprinsă de fotoreporteri plimbându-se cu băieţelul ei în cărucior prin cartierul Tei.

foto: Blitz

De la distanţă, era de nerecunoscut: nemachiată, într-o pereche de colanţi, maieu, cu şlapi în picioare şi cu părul prins într-o coadă în vârful capului. Astfel echipată, nu ieşea cu nimic în evidenţă din mulţimea trecătorilor de rând, imaginea ei nu avea nimic din strălucirea divei în care pozează pe reţelele sociale.

Aici, pe stradă, e doar mamă. Una care, după ţinută, pare să fi ieşit direct de la sala de sport. Pentru că, în ciuda faptului că se dedică 100% copilului, nu uită să aibă grijă şi de ea.

foto: Blitz

Lavinia Pârva se îngrăşaşe destul de mult în timpul sarcinii. „Am reţinut multă apă, am rămas cu câteva kilograme, pe care o să le dau jos treptat”, a promis ea. Şi a reuşit, pentru că în doar câteva luni îşi recăpătase silueta. S-a apucat serios de pilates, sport de care se ţine serios şi în prezent. Apoi a luat drumul saloanelor de înfrumuseţare, unde şi-a pus silicoane şi şi-a mărit buzele. Martore ale acestor schimbări sunt fotografiile postate pe pagina ei de socializare, care se bucură de zeci de aprecieri: „Bravo, Lavinia! Ce mult aş vrea să văd feţele tuturor deşteptelor care comentau că te-ai îngrăşat mult. Uite, poftim, din nou slabă şi frumoasă ca întotdeauna”, scriau prietenii virtuali.

„Ce s-a schimbat în viaţa mea? Totul!“

Imaginea este importantă pentru ea. Îi aduce contracte de publicitate, fani la concerte şi aprecieri, îi dă încredere în ea şi, de ce nu, o ajută să menţină viu focul în relaţie. Dar viaţa de mamă îi aduce, de fapt, cea mai mare fericire. „Cineva m-a întrebat ce s-a schimbat în viaţa mea de când am devenit mamă.

Am răspuns: totul. Am cunoscut un sentiment unic de iubire infinită, o dorinţă imensă de a-i oferi puiului meu tot ce e mai bun pe acest pământ, am simţit cu adevărat pentru prima dată un sentiment de fericire care nu se compară cu nici un altul de până acum. O bucurie fără margini, care mă face să mă simt o femeie împlinită, puternică şi demnă! Am înţeles acum toată grija pe care părinţii mei mi-au purtat-o de când m-am născut şi mi-o vor purta mereu, indiferent de vârsta pe care o voi avea! Am înţeles acum ce contează cu adevărat în viaţă”, a scris Lavinia Pârva pe Instagram.

Ștefan Bănică și Lavinia Pârva

foto: arhivă personală

Ştefan Bănică Jr. are trei copii cu trei femei

Ştefan Bănică Jr. și Radu Ştefan

La 52 de ani, Ştefan Bănică Jr. se consideră un bărbat realizat, atât pe plan profesional, cât şi personal. Are trei copii minunaţi cu trei femei: Radu Ştefan (18 ani) – cu fosta iubită Camelia Constantinescu, Ana Violeta (12 ani) – cu fosta soţie Andeea Marin şi Alexandru (1 ani şi două luni) – cu actuala soţie Lavinia Pârva.

Ana Violeta și Andeea Marin

„Mă văd schimbând scutece, am mai schimbat scutece, dar să nu mă consideraţi scutecel şef. Sunt un om obişnuit. Sunt un om împlinit”, a declarat el pe când Lavinia era însărcinată.

Visits: 4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *