Tim Drone

Ultimul mesaj al Elenei Popa, fosta „iubită“ a Roxanei Vancea: „Fără ură…“

Durere fără margini în familia Elenei Popa! Tânăra s-a sinucis în Spania, la doar două săptămâni după ce s-a logodit. Nimeni nu știe de ce fosta «iubită» a Roxanei Vancea a recurs la un gest atât de extrem. Șocul a fost atât de mare, încât unii dintre prietenii antrenoarei de fitness au crezut la început că totul este o glumă proastă.

Elena Popa

Foto: Arhiva personală

Există multe zvonuri despre posibilele motive pentru care bruneta s-ar fi decis să-și încheie socotelile cu această lume. Unul dintre ele este că ar fi suferit din dragoste. Ultimul său mesaj, postat pe Facebook cu doar o zi înainte să își ia viața, ridică multe semne de întrebare.

„Afișezi ce dorești pe Facebook sau pe Instagram, dar vorbește puțin că faci praf când nu știi la ce adresă chemi taxiul dimineața! No hate! It all about love (Fără ură. E totul despre dragoste n.r)”, a scris Elena Popa cu 24 de ore înainte să își pună capăt zilelor.

Frumoasa antrenoare de fitness a lăsat în jurul ei doar durere. Prietenii o știau ca pe o fire veselă și puternică. Unii dintre ei cred că aceasta ar fi intrat în depresie din cauza problemelor amoroase.

Elena Popa, Roxana Vancea

„Unde i-au fost „prietenii”, când ea avea nevoie de ei ? Pentru că bănuiesc că mulți știau ce avea pe suflet, sau care îi erau problemele, dar pentru asta nici unul nu a fost lângă ea”, a scris una dintre prietenele Elenei, potrivit click.ro.

Visits: 18

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *