Tim Drone

Coronavirus: FRF anunță al cincilea arbitru depistat pozitiv

Potrivit unui comunicat al FRF, acesta nu mai fusese delegat deloc de aproape trei săptămâni, iar acum a fost retras de la delegări până când va fi confirmat vindecat. În ultimele zile, Federația Română de Fotbal a testat peste 140 de arbitri din loturile pentru Liga 1 și Liga 2.

În ceea ce privește cluburile de fotbal, FC Dinamo a fost cea mai afectată echipă. Cei 15 dinamoviști care au scăpat de coronavirus, conform rezultatelor ultimelor teste, vor face astăzi o vizită la INMS pentru un examen cardiologic. 

Dinamo va reveni pe teren duminică, în deplasarea de la Voluntari. „Câinii roșii” nu s-au mai antrenat de aproape două săptămâni, din cauza coronavirusului, iar autoritățile medicale vor să se asigure că nu vor exista probleme. În acest sens, astăzi a fost programată o vizită la Institutul Național de Medicină Sportivă.

„Așteptăm rezultatele lui Popescu și Sin, care ultima oară ieșiseră pozitiv. Cu Fabbrini nu am vorbit astăzi, dar am făcut-o ieri. Astăzi ar fi trebuit să iasă din spital. Așteptăm și la el ca rezultatul să fie negativ și să se alăture lotului de jucători. Trebuie să aibă două rezultate negative înainte de asta.

Fabbrini a fost un pic mai rău, a avut o mică problemă medicală, cred că o răceală mai puternică, ceva pulmonar și trebuie să urmeze un tratament mai lung. Ieri nici Răuță nu știa dacă va face antrenamentul, dar până la urmă l-a făcut”, a declarat Danciu în cadrul emisiunii „Fotbal Club”, pe Digi Sport.

Visits: 27

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *