Tim Drone

Daniela Gyorfi nu se lasă nici la 51 de ani. Ce au putut să vadă fanii la plajă

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Daniela Gyorfi a apelat deseori la operațiile estetice, și o va face în continuare ori de câte ori va considera că este necesar. Astfel că acum, la 51 de ani, este foarte schimbată însă artista se simte bine în pielea ei.

Daniela Gyorfi, poză incendiară în costum de baie la 51 de ani

Artista ar fi fost prima persoană persoană publică din România care și-a pus silicoane, așa că putem spune că a dat startul acestui trend la care o mulțime de femei apelează în ziua de azi.

După ce și-a făcut operația de mărire a sănilor, a făcut un pictorial incendiar pentru o celebră revistă pentru adulți, însă ceva nu i-a fost pe plac fiindcă la scurt timp după a ajuns iar pe mâna doctorului estetician.

După accea a devenit o obișnuință să-și facă modificări la nivelul corpului, însă cumva au meritat, fiindcă la 51 de ani, Daniela Gyorfi arată extrem de bine, iar trupul ei este unul de invidiat, și nu se sfiește să și-l arate.

Daniela Gyorfi nu se lasă nici la 51 de ani

Daniela Gyorfi nu se lasă nici la 51 de ani

Daniela Gyorfi, sexy la 51 de ani

De aceea s-a pozat extrem de sexy într-un costum de baie sexy pe plajă, iar fanii cu luat cu asalt comentariile, complimentând-o pentru felul în care arată.

„Nu spun că am 20 de ani, spun că mă simt foarte bine în pielea mea la 50 de ani. De fapt, contează cum te simţi, cum te prezinţi, cum eşti tu ca om – că nu poţi fi ridicol – dar contează foarte mult şi încrederea pe care o ai. Când aud asta, pe mine deja mă apucă nervii, pentru că m-am săturat să spun că nu am. Ce am avut mi-am asumat. Eu am fost prima care am spus că mi-am făcut operaţie la sâni. Mi-am mai făcut o operaţie la nas”, a declarat Daniela Gyorfi în emisiunea Danei Săvuică, ”E OK! să fii vedetă?”.

Visits: 30

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *