Tim Drone

Mihaela Rădulescu revine la PRO TV. Ce emsiune va prezenta vedeta. Surpriză de proporții pentru fani

Veste bună pentru fanii postului Pro TV. O emisiune foarte îndrăgită de public revine pe micile ecrane, iar cea care o va prezenta va fi nimeni alta decât Mihaela Rădulescu. Despre ce emisiune este vorba și alături de cine va prezenta vedeta unul dintre cele mai iubite reality show-uri?

Ce emisiune va prezenta Mihaela Rădulescu la Pro TV

Două echipe, 16 vedete concurente și un duel al echilibrului psihic combinat cu forța fizică. Dacă nu ați ghicit despre ce emisiune este vorba, vă spunem noi. Pro TV pregătește un nou sezon al reality show-ului ”Ferma Vedetelor”. Pentru al doilea an consecutiv, gazda emisiunii va fi Mihaela Rădulescu. Alături de ea va fi specialistul în supraviețuire Crisian Bozgan.

Postul din Pache Protopopescu a anunțat că filmările emisiunii sunt pe cale să înceapă.

Astfel, cele două echipe formate din câte opt concurenți se vor înfrunta pentru marele premiu de 50.000 de euro și pentru titlul de fermierului anului.

Noul sezon va pune față în față două mentalități: orășeni și săteni. Fiecare din cei 16 concurenți a ales în ce echipă va face parte, în funcție de stilul de viață pe care l-a avut și care i-a format valorile. Astfel, opt orășeni și opt săteni vor fi pregătiți să-și testeze limitele și să înfrunte provocările ce se vor ivi.

Mihaela Rădulescu revine la PRO TV. Ce emsiune va prezenta vedeta. Surpriză de proporții pentru fani

Mihaela Rădulescu revine la PRO TV. Ce emsiune va prezenta vedeta. Surpriză de proporții pentru fani

Mihaela Rădulescu, sceptică în privința emisiunii

Înainte de accepta rolul de gazdă a emisiunii pentru a doua oară, Mihaela Rădulescu nu a fost foarte convinsă că show-ul va putea fi realizat în condițiile pandemiei de COVID-19.

“Candva, în toiul pandemiei, am aflat că vom face un nou sezon de „Ferma“. De acolo de unde eram, o țară cu mult mai multe cazuri și probleme legate de Covid decât România, n-am fost foarte convinsă că se va  întâmpla. Și, totuși, cu o mobilizare exemplară, PRO TV a reușit să pună în mișcare această producție complicată, dar atât de urmarită de public. Iată-mă convinsă total, impresionată de tot ce s-a făcut pentru protecția concurenților și a echipei și… gata de reluat aventura asta grozavă. Am un chef nebun de muncă, după atâta pauză, simt energia fantastică a echipei și abia aștept să începem filmările. N-o să mai înghețăm, ca la ultima ediție, dar o să ne confruntăm cu alte „delicii“, pentru că la „Ferma“ viața e grea și plină de surprize, pentru toată lumea. Iubesc amestecul de emoții și, împreună cu Cristi Bozgan, o să ne străduim să-i ghidăm pe concurenți prin propriile neputințe, până o să vadă câte pot cu adevărat să facă, dar să și ducă. Ne vedem în noua Ferma!”, a spus Mihaela Rădulescu înaintea începerii filmărilor.

Visits: 20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *