Tim Drone

Ştefan Bănică Jr şi Lavinia Pârva, vacanţă în Bulgaria. Solista face furori cu picioarele perfecte

Soliștii Lavinia Pârva (35 ani) și Ștefan Bănică Jr. (52 ani) formează un cuplu frumos, dar mult prea zgârcit cu fotografiile în doi, așa că fanii le savurează acum postările de pe Instagram, de la malul mării.

click pe foto

Lavinia Pârva

Cei doi artişti se răsfață în vacanța din Bulgaria, unde se află împreună cu băiețelul lor, Alexandru, în vârstă de un an și trei luni.

click pe foto

Ştefan Bănică Jr.

Lavinia Pârva a recunoscut că a apelat la niscaiva retușuri de ordin estetic. Și-a mărit buzele și a trecut printr-o operație de implant mamar, având acum un bust generos. Lavinia a slăbit peste zece kilograme, după ce a devenit mămică, însă nu fără efort. Ține dietă, din care a eliminat bombele calorice, precum dulciurile și prăjelile, și și-a făcut abonament la sala de sport, unde trage din greu pentru a avea un trup armonios. Vedeta și-a afișat pe plaja fierbinte picioarele superbe, demne de un fotomodel la o reclamă pentru dresuri.

click pe foto

Ștefan așteaptă cu nerăbdare reîntâlnirea cu Măria sa, publicul, de care îi este atât de dor, dar și filmările pentru concursul ”X Factor”, de la Antena 1, unde este jurat, scrie click.ro.

Visits: 26

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *